JANA O DETALJIMA SUKOBA SA STOJOM! Kraljica bakšiša se JAVNO OBRATILA koleginici!

Autor:

Zabava

28.01.2022

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jana Todorović progovorila je o sukobu koji ima sa koleginicom Stojom.

JANA O DETALJIMA SUKOBA SA STOJOM! Kraljica bakšiša se JAVNO OBRATILA koleginici!

Foto: ST/A. Nalbantjan/printscreen/instagram.com

Dugo se na javnoj sceni priča o sukobu pevačica Dragane Todorović Jane i Stoje Novaković, a njih dve retko kad govore o tome. Jana je nedavno gostovala u emisiji ''Amidži Šou'' i tom prilikom govorila o bolnim temama i životnim situacijama koje su je zadesile, a za emisiju ''Ekskluzivno''  se osvrnula na svoje početke.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Jana Todorović o svojim počecima

- Ja sam se pojavila u srećno vreme, 1997. godine, bila sam otkriće godine. Imala sam sreću da nastupam sa legendama, mnogo sam naučila od njih i drago mi je što sam imala priliku i čast da se družim sa njima i upoznam ih malo bolje - priča Jana.

Pevačica se osvrnula i na medijski rat koji vodi sa Stojom, pa dodala da nema mesta za takve glasine jer se njih dve zapravo poštuju.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jana Todorović o Stoji

- Ne bih ja o tome, Stoji želim sve najbolje, ona je divna žena i divna majka, nema potrebe o tome, ja joj šaljem pozdrav - dodaje Jana.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading