DŽEJEVE PESME ĆE OBRADITI ADIL? Pevač progovorio o pokojnom tastu, pa priznao da želi da učini nešto za njega: ŽELIM DA NJEGOVE NUMERE OŽIVE!

Autor:

Zabava

28.01.2022

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adil Maksutović kako kaže sve veću želju, ali i planove i ima da obradi pesme pokojnog tasta Džeja Ramadanovskog.

DŽEJEVE PESME ĆE OBRADITI ADIL? Pevač progovorio o pokojnom tastu, pa priznao da želi da učini nešto za njega: ŽELIM DA NJEGOVE NUMERE OŽIVE!

Foto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com/printscreen

Pevač Adil Maksutović se reklo bi se na neko vreme povukao sa javne scene i iz medija, a sada je otkrio da ima u planu da obradi hitove svog tasta Džeja Ramadanovskog, kao i o privatnom životu, roditeljstvu, ali i trenutnim dešavanjima na našoj estradnoj sceni, prenosi Informer.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Adil Maksutović planira da obradi Džejeve pesme

Maksutović kaže da mnogo voli pesme pokojnog Džeja i da ih redovno peva na nastupima.

- Voleo bih da obradim neke njegove numere. Meni je omiljena "Od ljubavi do mržnje" jer na mene ostavlja veoma jak utisak. Ma, ta mu je najlepša. Posebno volim i pesmu "Iznajmiću sobu sa pogledom na te". Lepo bi bilo da uradim rimejk tih pesama, sa nekim drugim aranžmanom, da te numere ponovo ožive i da ih zavole neki novi klinci.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Adil Maksutović o Džeju i njegovim pesmama

Adil sa Džejovom ćerkom ima dva sina i kako kaže strog je otac, dok im sa druge strane majka sve dopušta.

- Stariji sin Adrijan ima osam godina i ide u muzičku školu, to ga baš zanima. Mlađi Daris ima dve godine i još je mali. Strog sam tata i dovoljno je samo da podviknem i sve me slušaju. Ali zato im majka nije stroga.

Svedoci smo da je sve više onih koji se upuštaju u muzičke vode, a među njima ponajviše ima jutjubera. Adil kaže da mu to ne smeta toliko koliko mu smetaju stariji i izgrađeni pevači, koji pokušavaju da se uklope sa trendovima.

- Na ovoj sceni ima mesta za sve: i za jutjubere i repere. Više mi smeta što neki izgrađeni pevači pokušavaju da prate trendove, a treba da ostanu dosledni sebi. Podržavam sve koji su uspešni u javnom poslu, jer čim imaju publiku, nisu budale. Ako 200 ili 500 ljudi dođe da sluša nekog pevača, to je za poštovanje, a potpuno je nebitno da li se ta njihova muzika meni sviđa.

Kako se bliži Evrovizija i već sada svi pričaju o potencijalnom predstavniku naše zemlje, pevač kaže da bi voleo da predstavlja Srbiju, ali da se ne prijavljuje jer smatra da nije adekvatna linost za tako nešto.

- Naravno. Rođen sam u Beogradu, imam srpsko državljanstvo i bila bi mi čast da baš ja predstavljam našu zemlju na tom takmičenju - kaže Adil i dodaje:

- Ne znam koliko sam sam ja adekvatna ličnost za to, jer sam težak kao crna zemlja. Morao bih u svemu da učestvujem, pa i u stvaranju pesme za Evropu. Nikad nisam dobio neki tekst na papiru, a da nisam umešao prste i dao deo sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading