REČI MAJKE MARINKA MADŽGALJA KIDAJU DUŠU! Dođi SINE, spremila je majka sarme: ŽIVIM ZA NJEGOVU ĆERKU!

Autor:

Zabava

17.01.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Marinka Madžagalja uputila potresne reči pokojnom sinu.

REČI MAJKE MARINKA MADŽGALJA KIDAJU DUŠU! Dođi SINE, spremila je majka sarme: ŽIVIM ZA NJEGOVU ĆERKU!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Marinko Madžgalj

Glumac i pevač Marinko Madžgalj preminuo je 26.marta 2016. godine, nakon duge i teške bolesti. Za sobom je ostavio porodicu, kao i brojne prijatelje koji se i dan danas ne mire sa gubitkom, te ga se neretko i sete.

Prošle godine u njegovu čast je ispred Atelja 212 urađen mural sa njegovim likom, a tom prilikom je njegova majka Mirjana prvi put govorila za medije nakon sinovljeve smrti.

- Danas je dan ljubavi i prijateljstva, svi su ga znali po osmehu koji obara sa nogu, radost, uvek radost. Budeš ponosan do neba, bio je jako duhovit, ja sam bila mnogo srećna - rekla je kroz suze Marinkova majka i dodala:

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Marinko Madžgalj mural

- Hvala svima koji su došli na ovu ideju da se ne zaboravi moj Maki. Nedostaje mi svakog dana i teško je sve ovo za jednu majku. Ne prođe dan da ne pomislim na njega. Jako je voleo da radi, stalno je bio zauzet. Obožavao je Beograd i Kotor, to su bili njegovi gradovi. Kad god bi negde otišao, ja bih ga zvala i govorila mu: 'Sine dođi, spremila je majka sarme'. Obožavao je da jede sarme - rekla je ona kroz suze i dodala da utehu nalazi u unuci, Marinkovoj ćerki iz veze sa glumicom Dubravkom Mijatović.

- Moj sin je bio čista ljubav i sreća. Sada imam njegovu ćerku, živim za nju, ona je predivna, ide na balet - otkrila je ona, prenosi Alo.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nenad

17.01.2022 11:01

nisam ga poznavao licno , ali jedna moja rodjaka jeste . Kaze da za zivota nije videla bolje , umiljatije i cestitije stvorenje . I zaista mi nije jasno po kojim kriterijumima gospod odabira , nas kad ce ko tamo gore . A nazive se skotovi , ubice , politicari , kriminalci . Neka mu je vecna slava , prerano je otisao zaista .

Odgovori 19 2