MARKO ŽIVIĆ JE POSLEDNJIH 10 GODINA PROVEO SA NJOM! Posle Nataše Pavlović voleo je Maju, a evo gde je ona stajala na sahrani (FOTO)

Autor:

Zabava

21.10.2021

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Marko Živić sahranjen je u utorak 19. oktobra na Novom groblju, a pored porodice i prijatelja, od njega se oprostila i dugogodišnja devojka Maja, koja nije krila bol i tugu koju oseća zbog gubitka.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Marko Živić deset godina je živeo sa devojkom Majom

Glumac Marko Živić preminuo je u 49. godini od posledica koronavirusa, a sahrana je održana u utorak, 19.oktobra na Novom groblju. Na večni počinak su ga ispratili porodica, prijatelji i kolege, ali i devojka Maja sa kojom je glumac živeo deset godina. Na sahrani je stajala uz Markovu porodicu, obučena u crno, očiju punih suza i vidno potresena. 

Republika

Foto: republika

Devojka Marka Živića pored porodice na sahrani

Nakon razvoda od voditeljke Nataše Pavlović, Živića su povezivali sa brojnim ženama, ali on nikada nije javno govorio o svom privatnom životu, te je tako i početak veze sa Majom uspeo da sačuva za sebe, kao i 10 godina njihove ljubavi koju su držali daleko od očiju javnosti i samo za sebe.

Foto: republika

Devojka Marka Živića skrhana bolom

Maja radi kao šminkerka u jednom pozorištu u kom je i Marko igrao, te su se tako upoznali, ubrzo započeli romansu i zajednički život koji je trajao punih deset godina, a nažalost je prekinut Markovom preranom smrću, prenosi Story.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading