TUGA NE PROLAZI: Prošlo je 14 GODINA od SMRTI Tošeta Proeskog, OVAKO prijatelji I porodica GOVORE o njemu!

Autor:

Zabava

16.10.2021

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni makedonski pevač Toše Proeski tragično je izgubio život u 26. godini, na današnji dan, pre 14 godina.

Republika

Foto: facebook printscreen

Na današnji dan Toše Proeski je izgubio život

Na današnji dan pre 14 godina u ranim jutarnjim satima je nastradao makedonski pevač i regionalna zvezda Toše Proeski.

Njegov odlazak teško su prihvatili gotovo svi, počev od porodice, do prijatelja, kolega, ali i fanova koji i danas uživaju u umeću njegovih pesama.

O besprekornom talentu, nezaboravnom i nezamenljivom glasu, a pre svega dobroti ovog umetnika, večno će pricati mnogobrojni pevači koji su ga poznavali, kao i najbliži koji se ne mire sa time da ga više nema. Za porodicu legendarnog pevača koji je prerano otišao, današnji dan je najteži u godini. 

Foto: facebook printscreen

O Tošetu Proeskom svi imaju samo reči hvale

- Šta da kažemo... Svake godine je tuga sve jača. Dani idu, a našeg sina više nema. Ostala nam je samo uspomena, sećanje na divno dete koje nas je zauvek napustilo. Neki kažu sudbina, a za nas utehe nema - rekao je njegov otac pre nekoliko godina.

Pored roditelja, mnogobrojne kolege i prijatelji slavnog muzičara na današnji dan pominju na društvenim mrežama. O legedarnom pevaču, mnogi su imali samo reči hvale.

- Napustio si nas fizički, ali samo fizički brate moj. Ne mogu verovati koliko i dan danas nedostaješ i koliko nam je još uvek teško što si prerano otišao. Svake nam godine dolazi taj dan, to jutro kao nešto što ne želimo saznati, čuti ni slutiti, no ipak nemilosrdno dođe i podseća nas koliko smo krhki i kako nikada ne znamo šta nam nosi sledeći dan - napisao je Cetinski na Instagramu.

Potom se oglasila i Kaliopi potresnim rečima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaliopi (@kaliopi_official)

I ovaj oktobar nema boju otkako si ti otišao zauvek. Jedina boja je u uspomenama, u tvom božanskom glasu koji si ostavio u svojim pesmama, da nas podsetiš da ništa nije prolazno, zato što smrt sama po sebi nije kraj. Nekako si tu, kao da nikada nisi otišao - poručila je pevačica.

Podsetimo, čuveni makedonski pevač Toše Proeski tragično je izgubio život u 26. godini 16. oktobra 2007. godine, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu u Hrvatskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading