I ONA SE BAVI JAVNIM POSLOM! Ovo je ćerka BEKIJA BEKIĆA, a pevač je otkrio da je preživeo ŠOK zbog NJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.10.2021

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Emilija Bekić Popović krenula je očevim stopama, a jednim svojim potezom je totalno frapirala roditelje.

Republika

Foto: youtube.com

Beki Bekić je dugi niz godina na javnoj sceni

Folk pevač Beki Bekić već decenijama je prisutan na domaćoj sceni, a njegovi hitovi obeleže svako slavlje. Osim po hitovima, pevač je takođe poznat, i po imenu koji je promenio na početku karijere, a kako je uvek isticao, to nije uradio kako bi sakrio poreklo i veroispovest, već zbog estradnog posla kojim se bavi.

Da iver ne pada daleko od klade, važi u pevačevom primeru, s obzirom da je njegova ćerka, iso krenula očevim stopama, i posvetila se muzičkoj karijeri, a 2017. godine roditeljima je priredila nesvakidašnje iznenađenje.

 

 

- Iznenadila nas je. Samo nam je rekla 'Sutra budite tu i tu, venčavamo se'. Oni su se zabavljali dve i po godine i sve vreme je pričala da joj ne pada na pamet da se udaje, da je još rano i samo odjednom je rekla: 'Šta radite sutra? E mi se venčavamo'. Mi smo ostali šokirani, žena pogotovo. Pozitivno šokirani - ispričao je Beki.

Foto: printscreen

Beki Bekić i njegova ćerka

Otkrio je i da je on isto to priredio svojim roditeljima.

- Tako smo žena i ja napravili našim roditeljima. Isto smo se tako venčali, niko nije znao. Ćerka nam je vratila - rekao je pevač svojevremeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading