POSLE TRI GODINE ISTINA IZAŠLA NA VIDELO: Kija Kockar priznala šta je SLAGALA U ZADRUZI!

Autor:

Zabava

13.10.2021

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pobednica prve sezone "Zadruge" Kija Kockar otkrila je posle tri godine šta je slagala i rijalitiju.

Foto: TV Pink/printscreen

Kija Kockar otkrila šta je slagala u rijalitiju

 

Kristina Kija Kockar pobedila je u rijalitiju "Zaduga" 2018. godine, sada je otkrila da je ipak bilo i laži sa njene strane.

Prilikom davanja jednog intervjua pevačica je otkrila da je pre 3 godine slagala javnost.

Foto: TV Pink/printscreen

Kija Kockar

 

 - Ja sam odrasla u gradu. Baš sam iz Zrenjanina, a ne iz nekog okolnog sela. Imam rođake na selu, ali nikada nisam išla kod njih. Čak je i moja baka oduvek živela sa nama, a druge bake i deke su preminule pre mog rođenja ili kada sam bila veoma mala - ispričala je Kija, a onda dodala:

 - Nisam imala dodira sa selom. Nikad nisam muzla kravu, čistila balegu i slično. To sam slagala tamo kad sam bila u "Zadruzi", kad su dolazile gazde i pitale me da li sam bila kod kokoški, na šta sam ja odgovorila: "Da, naravno, kako da ne - priznala je Kockareva uz osmeh.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Kija Kockar priznala šta je slagala u Zadruzi

 

 - Možda sam posle jednom ili najviše dvaput bila u kokošinjcu. Iako nisam radila sve te stvari kao dete ili kasnije tokom života, moram da priznam da sam često izlazila u seoske diskoteke. Tamo su bili najbolji provodi. Bila sam i pod šatorom kad su bile slave sela. Ne bih, ipak, pevala pod šatorom. Nije to za mene. Mada, ako vole moju muziku nek me zovu, što da ne - zaključila je pevačica u emisiji “Bez pardona sa Žaklinom”.

Komentari (1)

Loading
Vanja

14.12.2021 20:11

A zašto ne prizna da je dečka Andriju varala sa Stefanom, a nakon toga i sa Filipom u kupatilu na wc šolji ? Sve smo čuli od njenih švalera...