Predsednik Odbora za odbranu osudio dešavanja na Kosovu i Metohiji

Autor: Republika

Vesti

13.10.2021

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Narodne Skupštine Aleksandar Marković najoštrije je danas osudio dešavanja na severu Kosova i Metohije.

Foto: Lična arhiva

Aleksandar Marković osudio napad na Srbe

- Najoštrije osuđujem poslednje divljanje pripadnika ROSU na severu Kosova i Metohije koji su jutros, po nalogu Aljbina Kurtija, do zuba naoružani, napali goloruk srpski narod sa ciljem izazivanja opšte krize koja bi dovela do nesagledivih posledica - rekao je on.

Ranjavanjem većeg broja civila, među kojima je i Srećko Sofronijević, kome se lekari bore za zivot, pokazali su, kaže Marković, da im je cilj jedino i isključivo progon srpskog stanovništva sa podrucja severa Kosova i Metohije.

- Ovo je ko zna koji put da prištinske vlasti ugrožavaju živote srpskog stanovništva i postavlja se pitanje šta je još potrebno da se desi da međunarodna zajednica, Evropska Unija, NATO i Kfor reaguju u cilju zaustavljanja bezumne politike Aljbina Kurtija koja moze dovesti do nekontrolisanog haosa - rekao je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading