GOCA OPSOVALA BIVŠEG MUŽA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Pevačica žestokim rečima se obratila Ivanu Marinkoviću, ovo će ga ZABOLETI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.08.2021

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan održala je jedan nastup, na kom se obratila bivšem mužu Ivanu Marinković, ali je i otkrila da je samo jednu pesmu posvetila sadašnjem suprugu Raši.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/emisija premija

Raša i Goca na venčanju

 

Pevačica Goca Tržan održala je nedavno koncert na kom je bilo mnogo njene publike, a ono što je postalo viralno jeste njeno obraćanje njenom sadašnjem suprugu Radomiru Raši Novakoviću, kome je nedavno izgovorila sudbonosno ,,Da"

Goca je tokom koncerta, pre nego što je zapevala pesmu, otkrila da je Raši posvetila baš tu numeru, a onda se obratila svima i poručila da ako se bude treći put udavala, da će to biti samo brak sa ženom.

Na društvenoj mreži TikTok isplivao je snimak na kom se Goca obraća bivšem mužu, a onda ga je opsovala. 

Republika

Foto: Instagram.com

Raša i Goca na venčanju

 

Ja nikad nisam posvećivala svoje pesme, bivšim muževima, momcima, jeb*o im pas mater, ovo je jedina pesma koju sam posvetila čoveku za kog sam trenutno udata! Ja sam se sa njim dogovorila da ako se treći put budem udavala u životu, onda ću da se udam za ženu. Znaš kakav sam ja frajer, imam m*da neviđena, samo što su ovde gore! - izjavila je Goca

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Ivan Marinković

 

Podsetimo, Goca iza sebe ima već dva propala braka, a jedan od njih je sa rijaliti zvezdom Ivanom Marinkovićem, sa kojim ima ćerku. Njihov brak je pukao zbog privatnih problema, koji su isplivali u javnost. Nakon toga Goca, poznata kao srčana i dinamična nije uspela da nađe idealnog muža, a onda je upoznala Rašu, koji je dosta stariji od nje. Goca je u svojim ranijim izjavama za medije isticala da joj je uvek falio deo energije koji Radomir poseduje, a da njegova statičnost uspeva da smiri njenu srčanost i kako ona voli da kaže ,,ludu energiju". 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading