(FOTO) SAŠA BARON KOEN TUŽIO POZNATU KOMPANIJU: Glumac traži odštetu od DEVET MILIONA DOLARA!

Autor:

Zabava

13.07.2021

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Baron Koen, glumac, poznatiji po ulozi Borata, tužio je kompaniju za proizvodnju kanabisa jer su nedozvoljeno iskoristili Boratovu forografiju.

RepublikaFoto: Youtube/ BBC America
Saša Baron Koen

Glumac Saša Baron Koen podneo je tužbu u Masačusetsu protiv jedne kompanije za proizvodnju kanabisa. Kako navode strani mediji, on je naveo da ta firma nije dobila njegovu dozvolu da koristi njegovu sliku za bilbord u državi sa Boratovim likom koji trepće palčevima i uzvikuje "Lepo je", prenosi Telegraf.

Pravni tim glumca navodi da kompanija na ovaj način lažno reklamira njegov imidž, krši autorska prava i prisvaja njegovo pravo na publicitet, navodi The Hollivood Reporter.

Foto: Youtube/ Flipped Red
Sporna fotografija

U sudskom spisu, Sašini advokati naglasili su da je izvođač imao "brojne mogućnosti" da započne korporativno sponzorstvo, ali da to on nije prihvatio, te Koenov advokatski tim navodno traži odštetu od najmanje 9 miliona dolara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading