(FOTO) JEZIVO PROROČANSTVO BABA VANGE NAŠOJ NARODNOJ PEVAČICI: Predvidela joj je stravičnu smrt, NEĆEŠ MOĆI NIKADA VIŠE DA MI DOĐEŠ!

Autor:

Zabava

13.07.2021

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo proročanstvo Baba Vange našoj pevačici!

RepublikaFoto: youtube.com/History
Baba Vanga Silvani predvidela stravičnu smrt!

Pevačica Silvana Armenulić je u avgustu 1976.godine bila u poseti Bugarskoj, a iskoristila je priliku da poseti i čuvenu Baba Vangu. Susret sa njom, kažu bio je mučan, jer je Vanga dugo ćutala u njenom pristustvu, a kada je odlučila da govori nije joj rekla ništa pozitivno.

– Ne želim da govorim s tobom. Ne sada. Idi i dođi kroz tri meseca – rekla je Vanga.

Međutim, to nije bilo sve što joj je rekla. Ono što je usledilo izgovorila je u transu. Silvana je tada bila već na vratima.

– Čekaj, u stvari nećeš moći nikad više da dođeš… Idi, idi, ako možeš, dođi! – rekla je na kraju.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/wikimedia.org/Pakko

Jugoslovenska diva, poginula je 10. oktobra 1976. godine u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd – Niš, kod mesta Kolari. U istoj nesreći stradali su i njena sestra Mirjana (Mirsada) Bajraktarević i Rade Jašarević, šef Narodnog orkestra RTV Beograd, koji je upravljao vozilom.

Sudbina se poigrala i ovoga puta pa je Lepa Lukić koja je takođe trebala da pođe sa njima, otkazala u poslednjem momentu.

Ono zbog čega priča dobija još jeziviji epilog je što je neposredno pre smrti Silvana izjvavila da ima strah od budućnosti.

– Možda sam baš u kafanama u kojima sam nekad pevala, stekla taj strah od budućnosti, jer kad muzika ugasne, kad prestanu da zveče čaše i raspevani gosti odu svojoj kući, svojoj sreći, a ja ostajem sama pitajući se da li za mene postoji sutra – izjvavila je Silvana jednom prilikom.

Njeno pravo ime bilo je Zilha Barjaktarović, a rođena je 1939. godine u Doboju. Bila je treće od desetoro dece poslastičara Mehmeda Bajraktarevića. Sa 16 godina otišla je kod tetke u Sarajevo i počela da peva po kafanama. Tek kasnije uzela je umetničko ime, po čuvenoj glumici Silvani Mangano, prenosi Srbija Danas. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading