(FOTO) SIN MARINE TUCAKOVIĆ OBJAVIO SNIMAK OD KOG SE PREVRĆE ŽELUDAC: Laća Radulović urinira po knjizi Ace Lukasa, pevač oštro odgovorio: GDE SPADA OVAJ DŽANKI?!

Autor:

Zabava

13.07.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Laća Radulović šokirao je sve svojim postupcima uništavanja knjige Ace Lukasa koje je podelio na svojim društvenim mrežama, a onda se oglasio i pevač i oštro odgovorio Radulovići.

Foto: ST/D. KADIĆ, Youtube/ Tvrda Priča / Nešto Drugačije
Aca Lukas i Milan Laća Radulović

Sin naše najpoznatije kompozitorke Marine Tucaković, Milan Laća Radulović šokirao je sve kada je na Tviteru objavio fotografije na kojima uništava na razne načine knjigu Ace Lukasa ''Ovo sam ja'', a pravi šok je usledio kada je objavio i video na kom urinira po knjizi, prenosi Kurir.

On je pratioce na društvenim mrežama svakodnevno obaveštavao o načinima uništavanje knjige, te ju je bacao u kantu za đubre, stavljao u toster, a poslednjim potezom, bacanjem u wc šolju i obavljanjem nužde po njoj zgrozio je sve.

Laća je dobio kritike i osudu zbog svojih objava, a ljudi su smatrali ovaj potez kao nevaspitan i bahat, te su mu govorili da je ispao "primitivan i prost". U jednom trenutku on je izbrisao sporni snimak na kome se vidi uriniranje po knjizi, a potom ga je ponovo objavio.

- Izvinjavam se zbog slučajnog uklanjanja videa prosipanja step sokića na roman autora koji konzumira vanilin šećer na nos. Popravljeno - napisao je ispod videa.

Foto: twitter.com/RioJaggerr
Uriniranje Laćino po knjizi

On je pre svega ovoga na društvenim mrežama pitao svoje pratioce da li su knjigu pročitali, a onda priznao da je dao novac i kupio knjigu kako bi je pročitao i saznao njen sadržaj. A zatim je počeo da objavljuje slike na kojima se vidi kako je Acinu autobiografiju bacao gde god je stigao, želeći da pokaže kako je po njegovom mišljenju knjiga bezvredna i ne služi ničemu, osim onome za šta ju je on nakon čitanja koristio. Na sve ovo se oglasio i Lukas o čijoj autobiografiji se i radi, pa žestoko uzvratio:

Foto: youtube.com/Republika
Aca Lukas

- Tviter nemam . Jer je Tviter u 90 posto slučajeva grupna terapija za beznadežne psihijatrijske slučajeve i deset posto za normalne, koji i dalje gaje utopističku ideju da se ovima nešto može objasniti! U koju grupaciju spada ovaj džanki, prosudite sami! U ovaj sanitarni element bi bilo najbolje za njega da skoči on, jer on za bolje i nije! Ja ću da mu pomognem u tome! Pustiću vodu! - rekao je Lukas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading