BRESKVICA LJUBI STARIJEG OD SEBE: Novi dečko stariji OSAM GODINA, a evo KO je zapravo ON!

Autor:

Zabava

12.07.2021

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi dečko Anđele Ignjatović Breskvice stariji je od nje osam godina, a sada se saznalo i čime se bavi, sušta je suprotnost Vojaža.

Foto: tiktok.com/printscreen
Breskvica sa novim dečkom

Vest da Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica, 6 meseci nakon raskida sa Mihajlom Verulovićem Vojažem ima navodno novog dečka, odjeknula je kao bomba. A slike koje su osvanule na društvenim mrežama samo su potvrdile ove navode, te je identitet njenog novog dečka otkriven u rekordnom roku, prenosi IDJ TV.

Kako domaći mediji prenose u pitanju je muškarac koji je od Anđele navodno stariji čak osam godina.

Foto: tiktok.com/printscreen
Breskvica sa novim dečkom

Takođe, navodi se i da je zaposlen u policiji, kao i da je član Interventne jedinice, te da po klubovima radi kao obezbeđenje. 

Fanove je prvenstveno pogodio njen i Vojažev raskid, a sada su podeljenog mišljenja što se tiče nje i novog dečka. Breskvica se nedavno vratila na scenu novom pesmom "Srećna put" (Bon Vojaž), kojom je ispričala svoju stranu priče njihovog raskida, navodeći da ju je čak i prevario, nakon čega se oglasio i sam Vojaž i istako da je pesma dobra, ali da nisu svi detalji tačni, kao na primer taj da ju je varao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading