ZBOG SRAMOTE SAM VIŠE PUTA HTELA DA SE UBIJEM: Zvezda "Srećnih ljudi" pokušala da izvrši samoubistvo!

Autor: Republika

Zabava

29.03.2021

23:54

Priznaje da je više puta pokušala sebi da oduzme život!

youtube.com/ Ljigav Paškanat
Seija "Srečni ljudi"

Glumica Eva Ras (80) važi za kontroverznu ličnost. Ovaj put je odgovarala na pitanja iz privatnog i poslovnog života. Zanimljivo je da je takođe otkrila koje je njeno pravo ime i prezime.

- Ja se zovem Eva Marija Balaša Vagner Stević Ras - otkrila je Eva i otkrila da li je dobijala nepristojne ponude od strane kolega iz filmske industrije.

- To nude i sada kad imam 80 godina, neke budale jure i babe. Svako ima pravo da vam traži, a vi imate pravo da ne date.

Eva je otkrila i da li je bila sa nekim muškarcem nakon smrti svog supruga.

- Tačno je da nisam imala muškarca nakon njegove smrti, jer sam ga jako volela i nisam htela da bacam senku na tu veliku ljubav koju sam imala. Nisam imala obraza ni Bogu da se obratim i da kažem: ''Daj mi opet tako divnog čoveka kao što je on bio''. Da je Bog hteo da ja imam tako divnog čoveka kao što je on bio, onda on ne bi uzeo Rasa... I tako sam ja stavila taj čuveni katanac.

ST/V. LUKIĆ
Eva Ras

Glumica je otkrila i da li je istina da je pokušavala da sebi oduzme život.

- Više puta sam pokušala da izvršim samoubistvo. Pre 10, 11 godina kad su se pojavile nacionalne penzije, bilo me je silno sramota da sam ja potpisala molbu da mi daju nacionalnu penziju. Sramota me je bilo da konkurišem i da ne dobijem nacionalnu penziju i onda sam krenula na Brankov most da izvršim samoubistvo.

Komentari (0)

Loading