KIJA, UDRI NA NJU: Nadica zaratila sa Anjom, pa poslala poruku ćerki, ovo bi moglo da UNIŠTI ZADRUGARKU!

Autor:

Zadruga

29.03.2021

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Tare i Rialde, Kijina majka ima novog neprijatelja!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica i Anja

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe Anje Todorović, a na red je došla i Nadica Zeljković koja je dobila samo hiljadu dinara, pa se obratila svojoj ćerki Kiji.

- Nadica hiljadu dinara, Sanja isto. Sanja je bila na srednjem, ali nema toliko srednjih. Nije baš, nešto sam se poremetila baš, jedino šta joj zameram je bilo za onaj klip, kada su se smejali oni, to je bilo isto na početku rijalitija, ona se izvinila, ali sam ja shvatila kao poniženje, i sve te neke stvari  mi budu u podsvesti, ona se meni izvinila - rekla je Anja.

- Samo da javim da te otprate kijevci, ne šalim se, Kija biću gladna! - rekla je Nadica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anja Todorović

- Nadice, Vi ćete se snaći, mi ćemo Vam pomoći, ali tu je i Matora isto. Nadica zna da bude jako dobra prema meni, a u nekim sitaucijama zna da bude ironična, pa joj ne možeš ništa. Šta mi se najmanje mi se svidelo kod Nadice kada smo pričale nešto u izolaciji, kada me je pitala čime ću se baviti, ja sam rekla da završavam smer novinarstva i onda je meni Nadica rekla na kojoj televiziji, da zna da ne gleda, na lokalnoj ili - rekla je Todorovićeva.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija sa majkom Nadicom

- Ja sam Kiji bila vetar u leđa i drago mi je. Možda si ti sebe zamislila da nacionalnoj televiziji - pravdala se Nadica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Radoslav

30.03.2021 05:10

Moja cerka sa nacionalne tv stanice.Ti Ana nisi ni za lokalnu.Dzabe krecis ti nisi Kija..hahahahaha..