VEĆ STIGLE BURNE REAKCIJE: Marija Milošević tuži autore serije "Porodica"!

Autor:

Zabava

29.03.2021

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je tek večeras počelo emitovanje serije "Porodica", u javnosti se već podigla neviđena prašina.

RepublikaFoto: youtube.com/ Azra Redžić Radulović
Marija Milošević

Marija Milošević, ćerke bivšeg predsednika Slobidana Miloševića, najavila je preko svojih advokata da će podneti tužbu, prenosi "Blic".

Iz produkcije "Firefly" nisu zeleli da kometarisu ovu informaciju, navodeći da tužbeni zahtev nisu dobili, naglasavajuci pritom da im nije jasan ni motiv ni razlog zbog kojeg bi neko tuzio filmsku produkciju.

- Kao sto smo vise puta naglasili, scenario za "Porodicu" pravljen je prema javno dostupnim informacijama, sačuvanim snimcima ili TV arhiva. Uzevši u obzir i to, kao i činjenicu da je emitovanje počelo tek večeras, ne zelimo da ulazimo u komentarisanje takvih informacija - navode iz "Firefly"-a.

RepublikaFoto: Printscreen
Tijana Marković u ulozi Marije Milošević

Serija "Porodica" prikazuje tri dan uoči hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, čini je pet epizoda, a glave uloge poverene su Borisu Isakoviću, Mirjani Karanović, Uliksu Fehmiu, Gordanu Kičiću, Tijani Marković, Milanu Mariću i drugima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading