REPUBLIKA.RS POKLANJA KARTE! Poslednje veče na Belgrade Beer Festu provedite u VIP ZONI

Autor:

Zabava

18.08.2019

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf i portal Republika poklanjaju 2X2 karte za VIP zonu na Beer Festu, gde možete da provedete poslednje veče ove muzičke manifestacije!

RepublikaFoto: facebook.com/Goran vesić
Beer Fest na Ušću

U okviru ove zone, uz VIP pass, će biti neograničena konzumacija pića tokom cele večeri, a pored piva u ponudi će biti i druga alkoholna i bezalkoholna pića. 

Sve što je potrebno da uradite je da u inbox na imejl adresu redakcija@republika.rs pošaljete puno ime i prezime i broj telefona za kontakt, danas, do 20.00 časova, a one koji budu osvojili karte kontaktiraćemo u što kraćem roku.

Organizator Belgrade Beer Festa, svake godine u Beograd dovodi muzičke zvezde iz regiona i sveta, koji nakon učešća na Beer Festu postaju ambasadori Beograda. Oni na festivalu dobijaju nesvakidašnju priliku da nastupaju pred 100 i više hiljada ljudi i osete pravi kosmopolitski duh našeg grada, a domaći i strani turisti imaju priliku da besplatno slušaju koncerte svetskih i regionalnih zvezda.

RepublikaFoto: Promo foto/ Ivan Miladinović

Zato je i ove godine za festival od izuzetnog značaja podrška Grada Beograda, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Beokom servisa, CEBEF-a i Turističkih organizacija Beograda i Srbije, a producenti festivala Beogradska kulturna mreža i Skymusic će postaviti nove standard organizacije i produkcije festivala u Srbiji i regionu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading