PEVAČICU GOST UHVATIO ZA NOGU!

Autor: Scena

Zabava

11.08.2018

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijatnost koju je pevačica Jadranka Barjaktarović doživela pre nekoliko večeri u jednoj diskoteci u Bosni umalo je prerasla u tuču.

Jadranka, koja je pre nekoliko dana imala strašan peh kada su joj ukrali 2.000 evra, sada je imala još goru situaciju kada ju je jedan Italijan spopao:

- Jedan imućni Italijan je prišao Jadranki u pauzi između dva bloka pesama i krenuo da joj se udvara. Njemu je pevačica jasno stavila do znanja da je to ne zanima, jer je zauzeta, ali on za to nije hteo ni da čuje, pa ju je u jednom momentu čak i uhvatio za nogu zbog čega je nastao haos. Pevačica ga je u tom momentu odgurnula i počela da viče na njega dok su je momci iz obezbeđenja jedva obuzdali da ne krene u fizički obračun sa pijanim gostom kojeg su izbacili - otkrio je izvor sa mesta događaja.

 

Robinja sam tvojaaaaaa????

A post shared by Jadranka Barjaktarovic (@barjaktarovicjadranka_privat) on Jul 27, 2018 at 4:58am PDT

Pevačica je za medije priznala da je do incidenta došlo, kao i da ona ume u ovakvim sitacijama da se snađe:

- Nije to prvi put da mi se dešava. Neretko se nađe neki navalentan muškarac na mom nastupu, ali ja znam da se odbranim od takvih. Ne plašim se nikoga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading