ONA PRIČA O SPLETKARENJU?! Milica Pavlović PROZVALA Kebu!

Autor:

Zabava

11.05.2018

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tihi rat koji vode Milica Pavlović i Dragan Kojić Keba povremeno se razbukti kada s vremena na vreme jedno o drugom nešto prokomentarišu. Sve je počelo kada je Milica otkrila da ju je tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" Keba previše kritikovao, a onda je on gostujući u jednoj emisiji ponovo pričao o njoj:

RepublikaFoto: instagram.com/dragankojickeba
Ne voli Milicu od kada je zna.. Keba

- Ta devojka ima mnogo lepo ime, ali ne zna da ga nosi. Možda bi bolje bilo da se zove Tripica ili Bukvica. Ne pitajte me više za nju. Ne zanima me, sve najbolje joj želim - komenetarisao je Keba jednom prilikom.

A sada se pevačica osvrnula i na njega pa je na pitanje u emisiji "Premijera" da li bi lečila i prijatelje i neprijatelje kada bi bila lekar, progovorila i o Kojiću, ali i o spletkama na estradi, kojima ona, kako tvrdi, ne pribegava:

Foto: youtube.com/ Premijera Official
Majka Tereza...? Milica Pavlović

-  Pošto bih morala da položim zakletvu, onda bih morala da lečim i neprijatelje! U šoubiznisu, svi znamo, ima dosta spletkarenja i svega, a ja sam uvek svima rado pomagala i još uvek pomažem. Mislim da bi pre trebalo njega da pitate kakve bi on dijagnoze davao, pošto je dao za mene dijagnozu i apsolutno promašio, pogrešio - izjavila je Milica Pavlović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
elko

18.05.2018 11:41

Daj Milice popusti, zna se sta i kako! Ostavi Kebu na miru.

mila

20.05.2018 17:26

Milice dugo ti je trebalo da kao nesto naucis, alis sve je to slabo. Tvojoj prepotenciji nema kraja.Toliko se kreveljis na svim tim svojim fotografijama, mucno bre. Nems karizmu a ni neku licnost, pa vreme je da budes iskrena....... sta ko kako?