OVO JE KRILA KAO ZMIJA NOGE! Snežana Savić se DVA PUTA RAZVODILA - pre braka sa čuvenim režiserom imala OVU LJUBAV!

Autor:

Zabava

25.05.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Savić udala se dok je bila studentkinja!

OVO JE KRILA KAO ZMIJA NOGE! Snežana Savić se DVA PUTA RAZVODILA - pre braka sa čuvenim režiserom imala OVU LJUBAV!

Foto: printscreen/youtube.com

Snežana Savić je rođena 6. marta 1953. godine, a najveću popularnost je stekla ulogama u serijama: Srećni ljudi, Bolji život i Porodično blago. Takođe, osamdesetih je bila jedna od najpopularnijih pevačica narodne muzike.  Rođena je u Velikoj Plani, a 1976. dobila je jednu od zapaženijih uloga u karijeri, a radi se o ulozi Koštane. Nakon toga slede mnogobrojne uloge u serijama i filmovima.

Republika

Foto: ATA Images

Snežana Savić

Privatni život Snežane Savić

Njen ljubavni život bio je pun turbulencija, a mnogi ne znaju da se prvi put udala još dok je bila studentkinja na Fakultetu dramskih umetnosti. Međutim, taj brak nije potrajao i brzo se okončao, pisao je ranije "Svet".

Jedna priča je dospela u javnost, a u pitanju je ljubav sa poznatim režiserom  i scenaristom Dragoslavom Lazićem. On je stariji od nje 17 godina. Za njega se udala takođe, a kasnije dobila ćerku Anitu. Ubrzo su se razveli, a on je sreću pronašao sa koleginicom Draganom Turkalj sa kojom je kasnije dobio blizance, dva sina.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Dragoslav Lazić

- Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom - rekla je jednom glumica i dodala:

- Viđam njegove bliznance na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke.

Republika

Foto: ATA Images

Anita Lazić

Sa ćerkom Anitom je danas kao drugarica, ali dok je Anita bila mlađa često su imale čarke.

- Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu - istakla je u jednom gostovanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading