URNEBESNA IZJAVA NATAŠE BEKVALAC! Ovako je reagovala kad je čula da je Pejoviću SUPRUGA KUPILA BESNU MAŠINU!

Autor:

Zabava

25.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bekvalčeva ponovo sve zasmejala do suza!

URNEBESNA IZJAVA NATAŠE BEKVALAC! Ovako je reagovala kad je čula da je Pejoviću SUPRUGA KUPILA BESNU MAŠINU!

Foto: M.M./ATAImages

Nataša Bekvalac

Popularna pevačica Nataša Bekvalac pojavila se sinoć na jednom gradskom događaju, gde je ponovo oduševila sve prisutne svojim smislom za humor, po kom je prepoznatljiva. Naime, predstavnici sedme sile su upitali Natašu da li je ispratila da je Biljana Pejović, supruga Aca Pejovića, pevaču kupila skupoceni "porše", kao i da li je ona bila tako darežljiva.

Nataša je prvo odgovorila "Ne", a zatim se našalila onako kako samo ona to ume.

- Ima li Acina žena brata? Mislim da je ona fantastična supruga - rekla je pevačica.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Nataša Bekvalac

Bekvalčeva je otkrila i da retko izlazi, ali i na čemu vredno radi:

- Ne sećam se kad sam izašla zadnji put, nisam se zabila u kuću, već u posao, uživam u tome. Intenzivno radim na albumu, jer ga 9 godina nisam izdala - otkrila je pevačica, piše "Blic".

Nataša je oduševila i svojim stajlingom. Ona se pojavila u haljini bele boje, koja je bila providna u delu stomaka, a svi su gledali u njeno izvajano telo. Korset haljina, sa širokim donjim delom, koja je istakla njene grudi i stavila ih u prvi plan, zasigurno je zapalila maštu svih prisutnih.

Republika

Foto: ATA Images

Pejović i novi "porše"

Podsećanja radi, Pejović je u novom poršeu došao na promociju albuma.

- Žena me je častila. Kad me prijatelji pitaju otkud "porše", ja kažem žena mi je kupila poklon. I ja sam njoj uzeo auto, samo što je ona skromna. Nisam ga ukrao, zaradio sam ga, što da ne pokažem. Nemam obavezu nikakvu ni prema kome - rekao je Aco Pejović, pa dodao:

- Moj brak je uvek bio jak i samo može da bude jači! Mnogo sam ja jake temelje napravio da bi oni rušili. Male su im te atomske bombe. Kada nemaju šta da se bore protiv nas, a ne znam ni zašto se bore, onda pokušavaju. Niko ne može da upropasti moju porodicu. Nije mesto na ovoj promociji da dajem prostora toj kuhinji gde se kuva ta pokvarena čorba. Ja sam mnogo srećan i zadovoljan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading