NIKAD NIJE POMENULA OCA SVOJE ĆERKE! Teška sudbina naše glumice tera suze na oči! Ovo su detalji o tome kako brine o naslednici!

Autor:

Zabava

21.04.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je vrlo zaposlen i nije mu stalo da provodi previše vremena sa nama...

NIKAD NIJE POMENULA OCA SVOJE ĆERKE! Teška sudbina naše glumice tera suze na oči! Ovo su detalji o tome kako brine o naslednici!

Foto: printscreen/TVPink

Naša glumica Ljiljana Jakšić osvojila je srca gledalaca kako talentom, tako i duhovitošću, a za mnoge ona je pravi heroj, jer je samohrana majka, koja je imala poteškoća da nađe dobro plaćeni posao. Naime, kada je ostala u drugom stanju, Ljiljana je bila sama, a glumica je svojevremeno pričala da su ona i njena ćerkica jedva sastavljale kraj sa krajem u periodu kada je vladao koronavirus.

Foto: instagram.com/prakticnazena_

Ljiljana Jakšić

 

- Sedam meseci ne radim i naravno da je korona uticala. Neverovatna mi je priča, kao da sam u zoni sumraka iz koje nikako da se probudim. Došla sam večeras u Skadarliju da obiđem restorane. Još uvek su svi jako stegnuti, ali je bliže tu nada da će se ovo sve završiti - pričala je tada Ljiljana za emisiju "Premijera - Vikend specijal".

Ljiljana je nedavno takođe otkrila da li njena ćerka Darija zna ko je njen otac, pa je objasnila da tom muškarcu prosto nije stalo da previše sa njima provodi vremena i da mu je posao prioritet. 

Foto: printscreen/TVPink

Ljiljana Jakšić

 

- Zna, ali samo zna. Zna da je tata jako zaposlen i da mu nije stalo da bude pored nas. Eto, ne želi da nas vidi i to je to. Ona ponekad ljutito odbrusi: "Pa i ne mora, nama je dobro i ovako". Eto, to je sve. Pričale smo par puta o tome, onda kad ona pokrene razgovor mi popričamo. Pričam sa njom onako kako ona to može da percipira u ovom uzrastu i to je sve za sada - rekla je ona tada u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading