VODITELJKA PINKA DALA OTKAZ, A SADA SVE OTKRIVENO O NJENOM ŽIVOTU: Muž je je BRUTALAN frajer, a ovo je ISTINA o njihovom braku!

Autor:

Zabava

12.04.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Prica, voditeljka televizije Pink, saopštila je pratiocima da je dala otkaz, a sada su otkriveni svi detalji o njenom životu!

VODITELJKA PINKA DALA OTKAZ, A SADA SVE OTKRIVENO O NJENOM ŽIVOTU: Muž je je BRUTALAN frajer, a ovo je ISTINA o njihovom braku!

Foto: Instagram.com

Tijana Prica, voditeljka emisije "Premijera - Vikend specijal" šokirala je sve kada je otkrila da je otišla sa televizije Pink. O njenom privatnom životu se ne zna toliko u javnosti, a već nekoliko godina u skladnom je braku sa suprugom Bojanom Pecićem, koji je njena prva, školska ljubav. Tijana i Bojan su u junu 2018. godine dobili svoje prvo dete - sina Kostu, a u pre tri godine Pecići postali su bogatiji za još jednog člana, dečaka kom su dali ime Rastko.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tijana Prica

 

- 14 godina ne može da stane u deset fotografija niti u par reči, ali može da pomogne u pripremi čestitke i podseti na dane koje smo proveli u školskoj klupi, na putovanjima, sa prijateljima, na medenom mesecu, pred matičarkom, u dečijoj igraonici... Od para iz klupe do roditelja! Srećna nam godišnjica - napisala je Tijana na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Prica (@tijanaprica)

 

Da u braku cvetaju ruže i da se Tijana oseća kao princeza, govore i gestovi njenog supruga. Međutim, svako jutro počinje istom Bojanovom rečenicom: “Šta smem da pomerim?”

 

- Zapravo, radi se o tome što u našem stanu ima previše detalja. Ja sam neko ko voli sitnice i gde god da odem kupujem te neke male stvari i od našeg stana zaista pravim jednu bajku! Svaka sitnica u našem stanu ima neku svoju priču! I Bojan se trudi da ništa tu ne poremeti, pa me zato to stalno pita - kaže Prica za Blic i dodaje:

- Postoji jedna stoličica koja je preneta s kolena na koleno, već šezdeset godina i podseća me na to odakle sam. To je stoličica mog oca, ja sam nju prvo unela u ovaj stan, uradila dekupaž, i ona služi kao polica za biljku bebi ananasa. Osim recepata koje sam pokupila od svojih baka, u ovaj stan sam od njih donela i brojne keramičke predmete koji su stari decenijama, a koje su one dobijale od svojih muževa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading