GRAĐANI REAGOVALI ZBOG BAHATOG SAŠE POPOVIĆA: Nećete verovati gde je parkirao SKUPOCENU MAŠINU, nastao SKANDAL! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.04.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos na društvenim mrežama, isplivala slika besnog Ferarija!

GRAĐANI REAGOVALI ZBOG BAHATOG SAŠE POPOVIĆA: Nećete verovati gde je parkirao SKUPOCENU MAŠINU, nastao SKANDAL! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Saša Popović

Vlasnik muzičke produkcije Grand, Saša Popović, ponovo je u centru pažnje javnosti, ali ovog puta zbog kršenja saobraćajnih pravila. Na društvenim mrežama nedavno se pojavila slika koja je izazvala dosta pažnje, a na njoj je zabeležen luksuzni automobil marke Ferari parkiran na mestu koje nije propisano za parking.

Fotografija je brzo postala viralna, a korisnici društvenih mreža nisu štedeli reči osude. Mnogi su istakli da je neprihvatljivo da javne ličnosti poput Saše Popovića krše saobraćajne propise, pogotovo kada se radi o nepropisnom parkiranju, koje može ometati protok saobraćaja i predstavljati opasnost po druge učesnike u saobraćaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eko Straža (@ekostraza)

 

Ferari, luksuzni automobil koji je parkiran na nedozvoljenom mestu, privukao je posebnu pažnju javnosti. Ovaj sportski automobil, čija se cena meri u stotinama hiljada evra, već duže vreme je predmet interesovanja ljubitelja brzine i luksuza. Sa svojim moćnim motorom i prepoznatljivim dizajnom, Ferari je simbol prestiža i luksuza, ali i izazivač mnogih kontroverzi kada se nađe u središtu pažnje zbog nepropisnog parkiranja.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Saša Popović

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Sašom Popovićem, ali se on nije javljao na broj koji je poznat redakciji. Ostaje da vidimo da li će se povodom ovoga oglašavati i dati komentar, jer je javnost zgrožena fotografijom koja se pojavila na društvenoj mreži Instagram. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading