PEVAČICA PODELILA ZASTRAŠUJUĆU IDEJU: Od ovoga se može snimati film, a najgore je tek usledilo!

Autor:

Zabava

10.04.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Barbara Bobak je podelila svoju ideju za film, pa objasnila fanovima zašto je i razmišljala o tome.

PEVAČICA PODELILA ZASTRAŠUJUĆU IDEJU: Od ovoga se može snimati film, a najgore je tek usledilo!

Foto: Tik Tok/printscreen

Barbara Bobak je poznata po svojoj spontanosti i harizmi koja privlači pažnju gde god da se pojavi. Nedavno je izazvala pravu buru na društvenim mrežama svojom neočekivanom ulogom voditeljke vremenske prognoze. Video snimak je postao viralan, a komentari oduševljenja su se samo nizali.

Međutim, kako je aktivna na društvenim mrežama, pevačica je sa fanovima na TikToku podelila sjajnu ideju za film, koja je izazvala burne reakcije:

- Ljudi, imam ideju za film... Poslednja ekskurzija, ali u akva parku... sa žiletima u toboganima - predložila je pevačica putem svog TikToka.

 

 

- Pored ajkula u bazenu, ovo mi je drugi najiracionalniji strah u životu... Svaki put kad odem u akva park i sednem u tobogan, istresiram se, ne znam ko je to uopšte pokrenuo - objasnila je Barbara Bobak u sledećem snimku.

Inače, pevačica Barbara Bobak nedavno je bila specijalni gost na prvom koncertu Aleksandre Prijović u Novom Sadu. Nakon svog nastupa, Barbara je razgovarala sa medijima, te otkrila svoje utiske o ovom spektakularnom događaju.

- Prvi put nastupam pred ovolikim auditorijumom. Imala sam tremu, samo mi je bilo u glavi da sve dobro prođe, ali ovde je organizacija super, divno su me dočekali i na tonskoj probi. I dalje se tresem - istakla je Barbara, pa se osvrnula na upoznavanje sa Prijom:

- Aleksandra je divna, insistirala je da se vidimo i upoznamo pre koncerta. Došla je na tonsku probu, to je stvarno divno od nje. Rekla mi je "Bezveze mi je da se upoznajemo na bini, hajde da se vidimo". To mi je baš prijalo, lepo smo se ispričale, opustila me je... Čak smo i i jednu rakiju zveknule!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading