"MALE PSIHOPATE TREBA DA SNOSE POSLEDICE": Barbara Bobak objavila slike i imena NASILNICA iz Splita, traži HITNU REAKCIJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica kivna na tinejdžerke koje su zlostavljale devojčicu!

"MALE PSIHOPATE TREBA DA SNOSE POSLEDICE": Barbara Bobak objavila slike i imena NASILNICA iz Splita, traži HITNU REAKCIJU! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Region je šokirao video-snimak tinejdžerki iz Splita koje šamaraju i tuku vršnjakinju. Podsetimo, nekoliko njih je napalo devojčicu, jedna ju je šutirala s leđa, a devojčica je pala na glavu. Nasilnice je Splitska policija uhapsila 31. marta, što je javila "Slobodna Dalmacija", a povodom ovog snimka oglasile su se mnoge javne ličnosti širom regiona.

Republika

Foto: e-stock

Barbara Bobak osudila nasilnice iz Splita

Reagovala je i Barbara Bobak, bivša "Zvezda Granda" i trenutno jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije. Ona nije podelila skandalozni snimak, već slike i imena devojčica.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Barbare Bobak

- Neću da delim video gde ove uličarke maltretiraju devojčicu koja kleči pred njima 3 na 1, jer je previše uznemirujući, ali ću podeliti njihove slike i imena. Dakle... - napisala je pevačica, koja je u nastavku to i učinila.

- Nasilje nije dečija igra. Nasilje je ozbiljan problem. Policija treba da reaguje na ovakve stvari i sve ove male psihopate treba da snose posledice za svoje ponašanje - dodala je ona.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Barbare Bobak

MNOGI SE PITAJU ŠTA ĆE SE DESITI SA NASILNICAMA

Kako piše Slobodna Dalmacija, sve četiri maloletne osobe biće privedene na Opštnsko državno odvetništvo na dalje ispitivanje i dobiće prijave za povredu privatnosti, nasilničko ponašanje, pretnje i pokušaj nanošenja teške povrede. Kako ističu, sve zavisi od prijave, a sud ih može poslati u Turopolje, vaspitno-popravni zavod za smeštaj maloletnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading