TUČA PINKOVIH VODITELJA - HAOS NA DEDINJU: Procurio snimak iz studija Jovane Jeremić, NASRNULA na kolegu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.04.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak postao viralan na društvenim mrežama, komentari se nižu kao ludi!

TUČA PINKOVIH VODITELJA - HAOS NA DEDINJU: Procurio snimak iz studija Jovane Jeremić, NASRNULA na kolegu! (VIDEO)

Foto: instagram

Na društvenim mrežama pojavio se hit snimak sa televizije Pink, koji je nasmejao brojne pratioce na društvenim mrežama. Radi se o voditeljki Jovani Jeremić i njenom kolegi Joci Iliću, koji su se usnimili dok su radili jedan popularni trend sa društvenim mreža.

Njih dvoje su se našalili kako se tuku u studiju jutarnjeg programa na Dedinju, a nakon što je zvanični profil televizije Pink na društvenoj mreži Instagram podelio ovaj snimak komentari su počeli da se nižu kao ludi, a publika koja ih voli se dobro zabavila i nasmejala ovom klipu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTV PINK (@rtvpink)

 

Podsećanj radi, Jovana je nedavno poludela kad u programu kad je videla da joj je neko dirao scenografiju. Naime, ona je primetila da je njena čuvena crvena govornica korišćena, zbog čega je javno poručila da će za to neko morati da odgovara.

Republika

Foto: Pink

Jovana Jeremić

- Ne volim nedisciplinu. Mogu da se snimaju različite emisije, ali diranje moje scenografije kada nisam prisutna ne dozvoljavam nikome. Videću ko će da odgovara, ali odgovaraće. Ako ja ne dam odobrenje, niko ne može da uđe u ovu govornicu koja je deo scenografije i ne sme da uđe niko dok ne traje Jutarnji program. Može da se slika samo onaj kome ja dam dozvolu. Ko je nekim osobama dozvolio da se slikaju bez mog znanja - besnela je  voditeljka Jovana Jeremić, misleći da joj je neko od kolega dirao rekvizite u studiju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bljuc

08.04.2024 21:40

Ne vredi, dzaba zlato i dukati, nikada se ta tv nece izdici iznad nivoa ,,Rokera s Moravu,,.

Odgovori 15 0