NAŠU PEVAČICU PROGONI BIVŠI, PRETI JOJ I ŠALJE UZNEMIRAVAJUĆE PORUKE: Aleksandra Mladenović HITNO morala da reaguje!

Autor:

Zabava

08.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Mladenović ponovo u jeku skandala!

NAŠU PEVAČICU PROGONI BIVŠI, PRETI JOJ I ŠALJE UZNEMIRAVAJUĆE PORUKE: Aleksandra Mladenović HITNO morala da reaguje!

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr,

Pevačica Aleksandra Mladenović ne odvaja se od novog momka Darka Dobračina, a čak su započeli i zajednički žviot. Kako pišu mediji, pevačica cveta pored biznismena, ali je nedavno opet prošla kroz dramu zbog bivšeg dečka Stefana kojeg je prijavila policiji. 

Naime, on ne može izgleda da se pomiri sa tim da je Aleksandra našla novu ljubav i da planira i da stane na luzdi kamen, pa je sa nepoznatih brojeva počeo da je zove i da joj preti, piše Star. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandra Mladenvoić sa novim dečkom Darkom Dobričaninom

 

- Aleksandra je bivšeg svuda blokirala i nema kontakt sa njim. Međutim, nedavno j esa nepoznatig broja krenuo da je zove i kada se ona javi, on spusti slušalicu. Posumnja je da je bivši, ali opet nije smela ništa da tvrdi. Kada joj ej u jednom momentu stigla poruka da nikada neće biti srećna i da će je Darko šutnuti, čim se ispromoviše, shvatila je da joj piše bivši. Nije mu to prvi put, iako je imao zabranu prilaska on je i tada zvao - govori izvor za pomenuti mediji i nastavlja:

- Aleksandra je rekla Darku da je ovaj zove i da joj je poslao poruku. Darko ga je nazvao sa svog broja i rekao da mu ne uznemirava njegovu devojku. Zamolio ga je ljubazno da ih više ne uznemirava i da će morati da ga prijavi za uznemiravanje ako nastavi. Možda je on očekivao da će Darko da mu preti ili bude neprijatan, ali on je kao pravi gospodin kulturno rekao šta je imao. 

 

Zbog svega što se desilo, Aleksandra nije želela mnogo da komentariše ovaj istup bivšeg:

- Zbog onog kroz šta sam prošla, Darku nije bilo lako da me osvoji, ali je bio uporan. Trebalo mi je vremena da steknem poverenje - ističe Mladenovićeva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading