NOVI DEČKO ALEKSANDRE MLADENOVIĆ BIO U VEZI SA NJENOM KOLEGINICOM: Procurila prva zajednička fotografija!

Autor:

Zabava

19.03.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Mladenović je napokon pokazala svog novog dečka.

NOVI DEČKO ALEKSANDRE MLADENOVIĆ BIO U VEZI SA NJENOM KOLEGINICOM: Procurila prva zajednička fotografija!

Foto: E-stock

Aleksandra Mladenović

Poznata pevačica Aleksandra Mladenović iznenadila je svoje pratioce na društvenim mrežama kada je prvi put javno pokazala svog novog dečka, Darka Dobričanina. Na fotografiji koju je podelila sa svojim pratiocima, Aleksandra je pozirala sa Darkom i njihovim najmilijima, okruženi zelenilom. Njen veliki osmeh jasno je pokazao da je pevačica ispunjena srećom i zadovoljstvom.

Prema šuškanjima u medijima, Darko Dobričanin je sin uspešnog biznismena i već je bio u vezi sa poznatom pevačicom Kajom Ostojić. Ova veza privukla je pažnju javnosti, ali sada je Darko u centru pažnje zbog svoje veze sa Aleksandrom Mladenović.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Mladenović sa dečkom

 


Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, s obzirom na to da je Aleksandra ranije bila veoma diskretna kada je u pitanju njena ljubavna veza. Međutim, njen postupak pokazuje da je očigledno vrlo srećna i ponosna na svog novog partnera.

Fotografija na kojoj Aleksandra blista od sreće i zadovoljstva privukla je veliku pažnju javnosti. Njen osmeh jasno govori koliko je srećna u svom novom odnosu, a fanovi su iskreno srećni zbog njenog raspoloženja.

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, a mnogi komentarišu kako par izgleda zaljubljeno i srećno. S obzirom na to da su oboje javne ličnosti, interesovanje za njihovu vezu je veoma veliko, a fanovi nestrpljivo očekuju da saznaju više detalja o njihovom romantičnom odnosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading