ODRŽAVA ODNOSE SA VIŠE ŽENA ISTOVREMENO, SUPRUGA JE UPOZNATA SA SVIM: Pevačica obelodanila ŠOK-AFERU, ovi detalji će vas izbezumiti!

Autor:

Zabava

19.03.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je otkrila šok detalje o preljubama, jedan slučaj posebno privukao pažnju.

ODRŽAVA ODNOSE SA VIŠE ŽENA ISTOVREMENO, SUPRUGA JE UPOZNATA SA SVIM: Pevačica obelodanila ŠOK-AFERU, ovi detalji će vas izbezumiti!

Foto: Shuterstock

Pevačica Maja Nikolić nedavno je iznela šokantne stavove o vernosti muškaraca u emisiji "Magazin in". Smatra da je veran muškarac retka, zaštićena vrsta, a kao primer je navela svog imućnog prijatelja koji je, prema njenim rečima, u skladnom braku sa ženom, ali istovremeno održava odnose sa drugom ženom u susednoj državi, kao i sa ljubavnicom.

Maja Nikolić je izazvala buru reakcija svojim tvrdnjama da veran muškarac ne postoji. Njeni stavovi su naišli na osude, ali i podršku javnosti, dok su mnogi bili zapanjeni kada je otkrila detalje o svom prijatelju koji održava odnose sa više žena istovremeno.

Ono što je privuklo pažnju jeste i Majin komentar da su ti muškarci moćnici, ozbiljni i ugledni ljudi, te da im je sve to normalno. Kroz svoje iskustvo i iskustvo svojih prijatelja, ona je istakla da takvi muškarci transparentno održavaju odnose sa više žena, dok njihove supruge znaju za to.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Maja Nikolić

- Ja smatram da ne postoji veran muškarac! Danas je to retka, zaštićena vrsta! Ovo pitanje postavljam svim svojim prijateljima i na osnovu procene, ne mogu da kažem da ima jedna posto takvih muškaraca - odbrusila je ona, pa dodala:

- Imam jednog prijatelje koji ima ženu i decu,sa kojom je u skladnom braku, a u susednoj državi drugu ženu! Takođe, u trećoj ima ljubavnicu, i njima je sve to normalno! To su sve moćnici, ozbiljni i ugledni ljudi! Mnogo prijatelja imam koji transparentno imaju i ženu i ljubavnicu. Njihove žene znaju za to, njih zanima samo da on donosi novac u kuću i njoj dobro - rekla je Maja u emisiji "Magazin in".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading