SRBIJO, POMOZI SVOM ČEDU! Bora (12) ima cerebralnu paralizu i bori se kao lav! (FOTO)

Autor:

Vesti

19.03.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upornim vežbama i trudom Borislav je do sada mnogo postigao, ali mu je naša pomoć i dalje potrebna!

SRBIJO, POMOZI SVOM ČEDU! Bora (12) ima cerebralnu paralizu i bori se kao lav! (FOTO)

Foto: Fondacija Budi human

Borislav stanojević

Borislav Stanojević (2011.) iz Novog Sada rođen je prevremeno, kao prvi blizanac. Otpušten je sa neonatologije nakon deset dana i to kao zdrava beba. Svi nalazi i kontrole su bili uredni. Borislav je uredno sedeo, bio u šetalici, ali kada je trebalo da napravi prve korake to se nije dogodilo.

Nakon pet godina pretraga, Borislav dobija dijagnozu cerebralna paraliza. MR snimak ukazuje na prenatalni moždani udar. Borislav je mentalno očuvan, ide u redovnu školu, odličan je učenik i jako voli da se bavi sportom. Najviše voli da trenira boćanje. Upornim vežbama i trudom Borislav je do sada mnogo postigao. Trenutno je u procesu pravljenja prvih koraka, kako bi bio što samostalniji.

Sredstva su mu potrebna za odlazak na neurorehabilitaciju robotikom, plaćanje smeštaja i prevoza, jahanje, terapijsko plivanje, fizikalne terapije i opremu, invalidska pomagala i lekarske preglede.

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Borislavu za njegov prvi korak, tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica poslati SMS sa brojem 104 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko platforme PayPal.

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Foto: Fondacija Budi human

Borislav Stanojević

Pomozimo Bori!

SMS: 104 na 2407

Dinarski račun: 160-6000001465597-74

Devizni račun: 160-6000001467407-76

IBAN: RS35160600000146740776

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

Online donacije: E-doniraj,  PayPal

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading