RETROGRADNI MERKUR U OVNU JE 2. APRILA: Tada stiže HAOS, ove znake čeka PAKAO i ništa više neće biti isto

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doći će do naglih promena od 2. aprila.

RETROGRADNI MERKUR U OVNU JE 2. APRILA: Tada stiže HAOS, ove znake čeka PAKAO i ništa više neće biti isto

Foto: shutterstock

Svađa

Merkur, planeta komunikacije i logičkog rasuđivanja, krenuće retrogradnom putanjom u znaku Ovna 2. aprila, donoseći sa sobom snažne posledice koje će se odraziti na sve horoskopske znakove. Očekuje se da će ova kombinacija imati značajan uticaj na našu komunikaciju, razmišljanje i svakodnevne aktivnosti.

Impulsivnost i dinamičnost

Ovan, kao vatreni znak, poznat je po svojoj energiji, impulsivnosti i avanturističkom duhu. Kombinacija retrogradnog Merkura i energije Ovna može dovesti do naglih promena u načinu razmišljanja i komunikaciji. Moguće su impulsivne odluke, brzopleti potezi i nedostatak strpljenja, stvarajući dinamičnu, ali pomalo "svađalačku" atmosferu.

Izazovi u komunikaciji i planiranju

Tokom ovog perioda, očekujte da se stvari ne odvijaju onako kako ste planirali. Komunikacija može postati nejasna ili podložna nesporazumima, te je važno biti pažljiv prilikom izražavanja svojih misli i jasno komunicirati sa drugima. Takođe, može se javiti veći nivo frustracije ili nestrpljenja zbog otežane komunikacije ili odlaganja ostvarivanja ciljeva, prenosi "Luftika".

Foto: pixabay.com

Merkur, planeta komunikacije i logičkog rasuđivanja, krenuće retrogradnom putanjom u znaku Ovna 2. aprila


Period za samopromišljanje i introspekciju

Retrogradni Merkur u Ovnu može podstaći dublje samopromišljanje i introspekciju. Ovaj period može biti povoljan za preispitivanje naših ciljeva, želja i načina na koje komuniciramo sa svetom oko sebe. Otkrivanje novih perspektiva i ideja može nas motivisati da preduzmemo akciju nakon što se Merkur vrati u direktno kretanje.

Prilika za lični razvoj

Važno je zapamtiti da retrogradni Merkur nije nužno loš, već predstavlja vreme za usporavanje i priliku za rast i transformaciju. Korišćenjem ovog perioda kao vremena za samopromišljanje i planiranje, možemo iskoristiti njegove potencijale za lični razvoj i napredak. Spremnost da se prilagodimo promenama i iskoristimo ih u svoju korist može dovesti do pozitivnih rezultata i unutrašnjeg balansa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading