PUN MESEC U VAGI OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIM DONOSI ŽIVOTNU PROMENU: Biće pravo POMRAČENJE, jednima se savetuje OPREZ!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

22.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi ostali horoskopski znakovi bi trebali biti na oprezu.

PUN MESEC U VAGI OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIM DONOSI ŽIVOTNU PROMENU: Biće pravo POMRAČENJE, jednima se savetuje OPREZ!

Foto: shutterstock

Većina nas veruje u jaku moć Meseca i sam njegov uticaj na svakodnevni život. Spremite se jer najvažniji deo lunarnog ciklusa je pred vama.
 
Na noć 25. marta, pun mesec će biti u znaku Vage, obeležavajući prvo pomračenje meseca u 2024. godini.
 
Ovaj period, poznat kao "Crvlji Mesec", najavljuje dolazak proleća i simbolizuje novo buđenje za sve horoskopske znakove. Pun mesec uvek nosi simboliku prekretnice, a ako je u znaku Vage, intenzitet ovog perioda će biti još veći.
 
Republika

Foto: S. Stanisavljev

Pun mesec u Vagi će dobro doneti ovim horoskopskim znakovima

Ovim horoskopskim znakovima će ovaj Mesec biti naklonjen: 

 
Vaga

Efekti punog meseca će se osetiti i u danima nakon njega, stoga je važno da se pripremite za sve što on može da donese. Ovaj period može doneti velike promene u profesionalnoj sferi za Vage. Pripadnici ovog znaka treba da budu posebno oprezni, jer će se tona odgovornosti sručiti na njihova pleća.

Lavovi

Pun mesec u znaku Vage zapaliće kreativnu iskru u Lavovima, otvarajući svet beskrajnih mogućnosti. Ovo je vreme za istraživanje novih ideja i izbegavanje uljuljkivanja u poznato i udobno. Takođe, ovaj period može označiti važnu prekretnicu u njihovom životnom putovanju. Iskoristite ovaj period!

Strelčevi

Strelčevi će takođe osetiti snažan uticaj punog meseca, koji će im doneti mnogo neočekivanih događaja u društvenom životu. Ovaj period će im pružiti prilike da prošire svoju mrežu kontakata i mogućnosti, ali ih takođe poziva na oprez, jer nisu svi dobronamerni.

Tokom ovog punog meseca, važno je ojačati veze, kako profesionalne tako i lične. Ovo je period kada se treba fokusirati na izgradnju trajnih odnosa, ali istovremeno treba dozvoliti da se stvari rešavaju prirodno, bez forsiranja.

Svi znakovi Zodijaka će osetiti snažan uticaj punog meseca u znaku Vage, ali će se to manifestovati na različite načine, u skladu sa karakteristikama svakog znaka. Ovaj period nosi sa sobom obećanje novih početaka, ali isto tako zahteva oprez i spremnost za promene. Svako treba da prati svoje unutrašnje glasove i intuiciju, kako bi iskoristio energiju punog meseca na najbolji mogući način.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading