PRED OVIM ZNACIMA JE KARMIČKA 2024. GODINA: Promene počinju ODMAH u martu i desiće im se veliki HAOS

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim izazova, ovo će doneti i brojne prilike.

PRED OVIM ZNACIMA JE KARMIČKA 2024. GODINA: Promene počinju ODMAH u martu i desiće im se veliki HAOS

Foto: shutterstock

U astrologiji, pomračenja se smatraju simbolima zatvaranja jednog životnog ciklusa pre početka nove faze. U 2024. godini, astrolozi predviđaju da će se desiti pomračenje u znacima Ovna i Vage, što će doneti mnoge izazove, ali i prilike za lični rast i evoluciju.

Izazovi za Ovnove: Potraga za podrškom prijatelja

Ovnovi će tokom pomračenja biti primorani da se fokusiraju na svoje lične odnose. Karmički severni čvor u njihovom znaku će ih gurnuti iz zone udobnosti, terajući ih da prekinu veze koje samo ograničavaju njihov razvoj. Ovnovi će morati da traže načine da se razvijaju, te da saslušaju svoje prave želje. U ovom prelaznom periodu, može se desiti da se osećaju nesigurno i sumnjaju u svoje korake, ali astrolozi savetuju da potraže podršku od prijatelja i da veruju svojoj intuiciji.

Foto: pixabay.com

Ovnovi će tokom pomračenja biti primorani da se fokusiraju na svoje lične odnose


Vaga: Osvajanje kreativne strane i preuzimanje odgovornosti

S druge strane, Vage će se suočiti sa sumnjama i nesigurnostima tokom pomračenja. Saturnov tranzit u Jarcu će uzdrmati njihove temelje i primorati ih da ponovo razmisle o svojim vrednostima. Ovo je vreme kada će Vage morati da pokažu nezavisnost i hrabrost, te da preuzmu ulogu vođe i savetnika za druge. Iako ova uloga možda nije nešto čemu su oduvek težili, astrolozi kažu da je put do pobede direktno povezan sa njihovim liderskim veštinama, piše "Krstarica".

Kako se pomračenje približava, Ovnovi i Vage će se suočiti sa svojim karmičkim lekcijama i prilikama za lični rast i evoluciju. Ovo vreme će zahtevati od njih da preispitaju svoje želje, preuzmu odgovornost i pronađu podršku u svojoj okolini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veljko Kostadinović

29.02.2024 21:25

Hvala