ĐURĐEV: Deci je mesto pored svojih roditelja, izričito ne smeju biti delić slagalice zvane specijalni rat protiv Srbije!

Autor:

Vesti

19.03.2024

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema njegovim rečima, poslednja u nizu zloupotreba dece Ane Mihaljice, a koja dolazi od strane POKS-a, ne samo da predstavlja izliv najprizemnijeg populizma, već i deo specijalnog rata protiv Srbije.

ĐURĐEV: Deci je mesto pored svojih roditelja, izričito ne smeju biti delić slagalice zvane specijalni rat protiv Srbije!

Foto: Privatna arhiva

- Srpska liga je nedvosmisleno protiv oduzimanja dece od njihovih roditelja, jer znamo da je porodica stub nacije i države  i da bez zdrave i srećne dece nema ni naše budućnosti. Izričito se, međutim, protivimo zloupotrebama dece u političke svrhe, a posebno u cilju vođenja specijalnog rata protiv Srbije koji je u toku i koji je bezočan i brutalan - izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

Prema njegovim rečima, poslednja u nizu zloupotreba dece Ane Mihaljice, a koja dolazi od strane POKS-a, ne samo da predstavlja izliv najprizemnijeg populizma, već i deo specijalnog rata protiv Srbije u kome se vrši dehumanizacija i satanizacijea njenih političkih funkcionera i institucija.

- Ovoga puta, ne slučajno, ministar odbrane i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević proglašava se krivim za otimanje dece, paušalno, brutalno i bez ikakvih osnova, a sa ciljem degradacije njegove ličnosti, jer peta i šesta kolona znaju dobro da je upravo Vučević najozbiljniji kandidat za mesto premijera Srbije - napomenuo je Đurđev.

Predsednik Srpske lige podvukao je da država mora uvesti stroge mehanizme kontrole i nadgledanja oduzimanja dece od roditelja i da savremeno doba zahteva nemilosrdnu borbu protiv dezinformacija i propagande koje se plasiraju preko Interneta i mas medija.

- U suprotnom, dobronamerni srpski narod i svi građani Srbije mogu posumnjati u pravičnost institucija svoje zemlje, može doći do trajnog narušavanja veze između naroda i države, te do erozije nacionalne bezbednosti, sloge i jedinstva. Sasvim suprotno nečovečnim insinuacijama POKS-a i njima sličnih, upravo bi Vučević, kao čovek domaćin, roditelj, suprug i vernik, na mestu premijera štitio i našu decu i roditelje i državu od svih mogućih zloupotreba - zaključio je Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading