NIŠTA OD SVADBE! Ivana Nikolić progovorila o PREVARAMA, bivši ne dobijaju DRUGU ŠANSU!

Autor:

Zabava

07.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica iskreno progovorila o ljubavanom životu!

NIŠTA OD SVADBE! Ivana Nikolić progovorila o PREVARAMA, bivši ne dobijaju DRUGU ŠANSU!

Foto: Ata images

Ivana Nikolić

Ivana Nikolić, nekadašnja članica grupe "Hurricane", trenutno je fokusirana na svoju karijeru. Iako važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na estradi, Ivana nije imala mnogo sreće u ljubavi. Ona ističe da trenutno nema vremena za ljubav, ali ne isključuje mogućnost da se jednog dana uda ukoliko pronađe pravu osobu.

Republika

Foto: e-stock

Ivana Boom Nikolić

- Ljubav je svuda oko nas, to nije kliše, ali ja sada nemam vremena za to. Od ludog kamena nema ništa. Ne plašim se od toga. Ja volim da budem u vezi, volim da budem voljena, zašto da ne, ako se desi da se zaljubim i udam, bićete obavešteni - rekla je Ivana, pa progovorila o prevarama: 

- Prosto se dešava da partneri varaju u vezama. Ja nisam pristalica toga, ne praštam prevaru. Imala sam sreće da su mi momci bili odlični. Nisam imala situaciju da je tu neko nekoga varao. Onda me svi pitaju zašto su bivši, ja kažem zato što se u drugim stvarima nismo slagali. Bivši ne može da postane opet sadašnji. Može on da šalje cveće i poruke, ne zanima me uopšte. To što se završi, to ne treba ponovo pokretati - rekla je ona.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Boom Nikolić

Ona uskoro puni 29 godina, a sve želje su joj vezane za karijeru. 

- Ne očekujem ništa za rođendan. Prošle godine su mi fanovi poklanjali svašta nešto i to je bilo jako slatko. Čak su mi i ispred zgrade ostavljali poklone. Jedina želja koju imam sada je da mi do kraja godine izađe mini album. Sledeće što planiram je da kupim sebi jedan stan... To je naredno na tapetu - završila je Ivana za "Premijeru - Vikend Specijal". 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading