DARKO I KAĆA RADE NA PRINOVI! Evo gde imaju intimne odnose! Svašta se dešava u kući u Brestaču!

Autor:

Zabava

07.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već sam pričao da bih voleo da imam desetoro dece, to mi je negde i cilj. Stao sam na nekoliko, ali i to će uskoro da se promeni.

DARKO I KAĆA RADE NA PRINOVI! Evo gde imaju intimne odnose! Svašta se dešava u kući u Brestaču!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Katarina i Darko

Pevač Darko Lazić kaže da sa suprugom Katarinom redovno radi na prinovi, pa tako obično imaju intimne odnose odmah posle ručka! Folker je za Republiku priznao da ga to ujedno spasava da opet ne nabaci kilažu s obzirom na to da je sada napravio pauzu s napornim treninzima u teretani, na koje je išao nakon što je završio liposukciju i skidanje kilograma hirurškim putem.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Darko i Katarina

 


- Kaća i ja se, kao što svi mogu da primete, odlično slažemo. Mi smo se podelili oko poslova i obaveza i, uz to, odvojili smo vreme za sebe. Nismo od onih parova koji sve rade zajedno, ali se, naravno, ne odvajamo veći deo dana. Najviše vremena provodimo kod mene u Brestaču, a, pored toga, imamo i svoj stan, koji smo skockali po meri - počinje Darko na početku, pa dalje otkriva kako radi na proširenju porodice:

Foto: Republika

Darkova kuća u Brestaču

 


- Kaća i ja volimo da se seksamo posle ručka! Već sam pričao da bih voleo da imam desetoro dece, to mi je negde i cilj. Stao sam na nekoliko, ali i to će uskoro da se promeni. Kaća i ja smo se tek uzeli, tako da i ona ima neke svoje planove, pa, polako, gledamo da sve lepo uklopimo.


Inače, Darko je bio u žiži javnosti kada je nedavno ispričao da je do danas spavao sa oko 300 žena. Navodno je plaćao i prostitutke kad je s kolegama bio na tezgama po inostranstvu, ali se nije libio da priča javno i o tome.


- Čovek koji nije platio seks s prostitutkom za mene nije baš sav svoj! Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta! Spavao sam i sa crnkinjama i baš su dobre u seksu. Drug i ja smo bili u grupnjaku sa 15 žena odjednom! Svašta sam radio posle svojih nastupa, više se i ne sećam - kaže folker i dodaje:


- Sigurno su u pitanju hiljade evra, ali se ne sećam koliko sam na taj način tačno potrošio jer je bilo baš davno. Bio sam lud! To je daleka prošlost i više to ne radim. Ranije sam bio s prostitutkama, a sada imam ženu koju volim. Bitno je da se čovek nekako iživi u mladosti i onda nekako, kad dođete u neke zrelije godine, i imate više iskustva, sve dođe lepo na svoje mesto i više niste pomahnitali.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading