PROCURILE PRIVATNE FOTKE RADE MANOJLOVIĆ IZ KREVETA: Pevačicin sadržaj iz kreveta ugledao svetlost dana! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

07.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović objavila niz provokativnih fotografija!

PROCURILE PRIVATNE FOTKE RADE MANOJLOVIĆ IZ KREVETA: Pevačicin sadržaj iz kreveta ugledao svetlost dana! (GALERIJA)

Foto: ATA Images

Rada Manojlović

Poznata srpska pevačica Rada Manojlović izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama objavom provokativnog selfija iz kreveta. Njeni brojni pratioci nisu mogli da ne primete koliko izgleda zgodno, iako je na licu imala minimalno šminke.

Ono što je posebno privuklo pažnju jeste činjenica da je Rada izgledala besprekorno čak i bez preteranog šminkanja. Njena prirodna lepota i negovan izgled su oduvek bili predmet divljenja, a ovaj selfi je samo potvrdio zašto važi za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj sceni.

 


Nakon što je objavila fotografiju, Rada Manojlović je ubrzo preplavljena komplimentima i pozitivnim reakcijama svojih vernih fanova. Mnogi su istakli da je oduševljenje njenim izgledom bilo neminovno, te su se ređali komentari o tome kako izgleda svežo i odmorno, čak i u opuštenom ambijentu svog doma.

Ova objava je još jednom pokazala koliki uticaj može imati prirodna lepota i samopouzdanje, te kako minimalno šminkanje može istaći sve ono što je već tu. Rada Manojlović je svojim primerom inspirisala mnoge žene da neguju svoj prirodni izgled i da se osećaju lepo i samouvereno baš onakve kakve jesu.

Rada Manojlović je još jednom potvrdila zašto važi za jednu od najzgodnijih pevačica, a njen provokativan selfi iz kreveta je podigao dosta prašine na društvenim mrežama. Njen izgled bez previše šminke je bio tema brojnih pozitivnih komentara, što samo dokazuje da prirodna lepota uvek privlači pažnju i divljenje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading