RISTOVSKI VOLI AKCIJU I BRZ TEMPO: Četiri decenije mlađa devojka RASKRINKALA glumca, otkrivene sve TAJNE!

Autor:

Zabava

04.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac uživa sa 39 godina mlađom koleginicom, a sada je otkriveno kako provode vreme kada su sami!

RISTOVSKI VOLI AKCIJU I BRZ TEMPO: Četiri decenije mlađa devojka RASKRINKALA glumca, otkrivene sve TAJNE!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com/anicalazicofficial

Glumica Anica Lazić nedavno je sa svojim partnerom, kolegom Lazarom Ristovskim, posetila Maldive i vratila se puna utisaka.

Kako je Lazićeva otkrila, njih dvoje su se brzo navikli na energiju Maldiva, ističući da ih je opčinila lepota ostrva, boje, prijatna klima i fantastični ljudi. Pored toga, istakla je da je posebno fascinirana pitomom atmosferom i bezopasnošću ovog mesta, kao i prelepim zalascima sunca. Inače, ovo je prvi put da je Anica progovorila za medije o Ristovskom i njihovom odnosu koji i dalje mnoge intrigira.

Lazar i ja smo sličnog temperamenta i volimo akciju i brz tempo, a na energiju Maldiva smo se navikli brže nego što smo očekivali - rekla je glumica.

 

 

Tokom boravka na Maldivima, Anica i Lazar su imali priliku da steknu nova iskustva. Glumica je istakla da su od Maldivljana puno naučili o očuvanju prirode, odnosu prema životinjama i srdačnosti kojom se odnose prema gostima. Takođe, naglasila je da su se vratili bogatiji za nova prijateljstva, koja su sklopili sa ljudima na ovom magičnom ostrvu.

- Obore vas s nogu svojom lepotom, bojama, prijatnom klimom i fantastičnim ljudima. Na Maldivima je sve pitomo i bezopasno. To je mesto najlepših zalazaka sunca. Za izlaske ne znamo, jer smo ih prespavali - istakla je glumica, prenosi Alo, te dodala da ju je opčinilo što su svuda išli bosi:

 

 

- Bez obuće smo hodali po najfinijem puderastom pesku bele boje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading