DARA BUBAMARA UHVAĆENA NA DELU SA ČKALJOM: Osvanuo snimak star 30 GODINA, pevačici popustile KOČNICE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.04.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne veruje da je ovo uradila glumačkoj legendi!

DARA BUBAMARA UHVAĆENA NA DELU SA ČKALJOM: Osvanuo snimak star 30 GODINA, pevačici popustile KOČNICE! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, tiktok.com/printscreen

Dara Bubamara i Miodrag Petrović Čkalja

Pevačica Dara Bubamara proslavila se nastupajući sa bendom "Južni vetar" i brzo postala jedna od naših popularnijih pevačica. Tako je 1993. godine gostovala u emisiji kod legendarnog Milovana Ilića Minimaksa, a zajedno sa njom gostovali su i čuveni glumci Mija Aleksić i Miodrag Petrović Čkalja.

Na snimku koji je osvanuo u javnosti, Dara nije mogla da sakrije uzbuđenje što se nalazi u emisiji sa takvim glumačkim veličinama, te se sve vreme smešila, a u jednom trenutku se Čkalji obratila sa "ti", zbog čega su svi ostali šokirani. Tada joj je Minimaks skrenuo pažnju i rekao: "Ti se njemu obraćaš sa ti. Pa, to ni ja ne smem da mu kažem", rekao joj je voditelj, a pevačica se izvinjavala glumcu.

- Ja imam utisak kao da mi je neki ortak - rekla je pevačica tada kroz smeh, na šta je Čkalja šmekerski odgovorio:

- Ma, može!

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Miodrag Petrović Čkalja u emisiji sa Darom Bubamarom

Minimaks je zatim predložio da Dara peva za Čkalju i Miju i pitao je Petrovića koju pesmu želi, a on je rekao: "Pa ono... Dunav", misleću na Bubamarin veliki hit "Košava sa Dunava", koji je potom i otpevala. 

Podsećanja radi, pevačica Dara Bubamara rešila je da uveća svoje poprsje, pa sada, kako je Republika saznala, u grudi planira da stavi 2.000 kubika. Novosađanka nikad nije krila koliko voli obline i silikone, tako da će krajem leta da se podvrgne intervenciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading