PA OVO JE HIT! LOPOV došao da opljačka baku, a kada je čuo OVE TRI REČI, pobegao kao đavo od krsta!

Autor:

Vesti

04.04.2024

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je počelo kada je baka Iris primila telefonski poziv od osobe koja se predstavila kao njen unuk.

PA OVO JE HIT! LOPOV došao da opljačka baku, a kada je čuo OVE TRI REČI, pobegao kao đavo od krsta!

Foto: shutterstock

Jedna neverovatna priča dolazi nam sa Long Ajlenda, gde je 93-godišnja baka Iris pokazala neverovatnu snalažljivost i hrabrost u suočavanju sa prevarantima. Naizgled nemoćna, ova baka je odlučila da preokrene situaciju u svoju korist i spreči pljačku.

Lažni unuk i zahtev za novcem

Sve je počelo kada je baka Iris primila telefonski poziv od osobe koja se predstavila kao njen unuk. Međutim, baka Iris je brzo prozrela prevaru, s obzirom da nema unuka koji vozi, te je odlučila da se suoči sa prevarantom na svoj način, piše Kurir.

Veština u prevazilaženju prevarantskih lukavstava

Umesto da poveruje prevarantu, baka Iris je odlučila da se suprotstavi, nudeći mu navodni novac koji ima kod kuće. Kada je prevarant poslao "drugara" da preuzme novac, baka Iris mu je dala kovertu punu papirnih ubrusa, a na njoj napisala poruku koja je otkrivala prevaru. Njena hrabrost i veština su došle do izražaja u trenutku kada je pozvala policiju i obavestila ih o prevari koja se upravo odvijala.

Ulov prevaranata

Kada su prevaranti pokušali da pobegnu, baka Iris je imala poslednji smeh - "unuk" je otkrio kovertu punu ubrusa i poruku koja ga je razotkrila, nakon čega je brže-bolje pokušao da pobegne. Srećom, policija je brzo reagovala i uhapsila prevarante, zahvaljujući hrabrosti i odlučnosti ove neverovatne bake.

Ova priča nam pokazuje da snalažljivost i hrabrost nemaju granice, te da čak i u visokim godinama čovek može pokazati izuzetnu odlučnost i preduzeti korake kako bi se suprotstavio prevarantima. Baka Iris je postala simbol borbe protiv prevara, inspirišući sve nas da budemo budniji i hrabriji u zaštiti sebe i svojih bližnjih od prevaranata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading