DARKO LAZIĆ POKAZAO PRAVO LICE SVOJE ŽENE: Stanje nije kao na Instagramu, ovome se niko nije nadao! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker zasmejao svoje pratioce!

DARKO LAZIĆ POKAZAO PRAVO LICE SVOJE ŽENE: Stanje nije kao na Instagramu, ovome se niko nije nadao! (FOTO)

Foto: Skymusic

Katarina i Darko Lazić već duže vreme uživaju u skladnom braku i redovno svoje pratioce na društvenim mrežama obraduju deljenjem porodičnih trenutaka. Nedavno je Darko na svom Instagram profilu podelio snimak koji je izazvao dosta pažnje. Na snimku se vidi atraktivna slika Katarine sa njenog Instagram profila, da bi zatim kadar prešao na pravo izdanje njegove žene - ležernu odevnu kombinaciju koja je izazvala lavinu komentara.

Republika

Foto: instagram.com

Darko Lazić podelio Katarininu sliku na Instagramu

Interesantno je da se i Darko nedavno našao na udaru komentara zbog svog kućnog stajlinga, kada su mnogi komentarisali da li je obukao žensku garderobu. 

- "Druže šta je ovo, skini, molim te" i "Sve i da je po kući, ovo je pakleno", "Može li neko da mi kaže da li su ovo ženske pantalonice i majica ili je ovo ipak muška odeća?!" i "Je l' ja dobro vidim ili majica ima cvetove?" - samo su neki od primera reakcija na njegovu odeću. Ipak, brojni pratioci su primetili da je Darko do kraja dostojanstveno izneo svoj stajling, dok su se drugi pitali da li je možda u pitanju novi modni trend.

Republika

Foto: instagram.com

Darko Lazić podelio Katarininu sliku u kućnom izdanju na Instagramu

Katarina i Darko Lazić i dalje ostaju u centru pažnje svojih pratioca, a njihove ležerne odevne kombinacije izazivaju različite reakcije. Čini se da par ne mari previše za komentare na njihov račun, već se fokusiraju na svoj porodični život i deljenje iskrenih trenutaka sa svojim pratiocima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading