FANOVI RAZOČARANI U VOJAŽA: Platili da uđu na njegov nastup, a on ZBRISAO posle 45 minuta!

Autor:

Zabava

02.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka mladog fana se oglasila i podelila utiske!

FANOVI RAZOČARANI U VOJAŽA: Platili da uđu na njegov nastup, a on ZBRISAO posle 45 minuta!

Foto: Instagram.com

Vojaž

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, stekao je veliki broj obožavalaca još na samom početku svoje karijere. Sa svojom tadašnjom devojkom Anđelom Ignjatović Breskvicom, 2019. godine su objavili svoj prvi singl koji je brzo osvojio simpatije publike, posebno tinejdžera. Njihov dolazak na estradnu scenu bio je zapažen, a fanovi su željno iščekivali svaki sledeći korak. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mihajlo Veruović Vojaž

Danas, Vojaževi koncerti najviše privlače tinejdžere, što je bilo očigledno na nedavnom nastupu u Leskovcu gde se okupio ogroman broj mladih ljudi. Njihova uzbuđenost i nestrpljenje su bili neosporni, međutim, prema izvorima, nakon što je Vojaž završio svoj nastup, mnoga deca su bila razočarana.

Iako su tinejdžeri s nestrpljenjem iščekivali Vojažev nastup, čini se da su neki od njih ostali razočarani nakon što je koncert završen.

- Moj sin je došao kući i kukao: "Mama, mama, pevao je samo 45 minuta i pobegao." Iznervirali smo se i ja i svi ostali roditelji koji su deci dozvolili prvo da izađu do tako kasno u noć, a onda i da za taj njegov nastup izdvojimo sumu od 1.500 dinara, i da im damo za piće, i on dođe i tako kratko peva i ode. Moj sin, a i ostala deca rekli su da ga više ne vole i da neće više nikad otići na njegov nastup - ispričala je za Kurir majka jednog dečaka.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mihajlo Veruović Vojaž

Vojaž se povodom ovoga još uvek nije oglašavao, a ostaje da vidimo da li će imati neku reakciju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading