OVAJ BRUTALNI FRAJER JE VOJAŽEV BRAT: Procurile privatne fotke, izgleda kao APOLON, a OVAJ detalj je šok!

Autor:

Zabava

31.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Veruović Vojaž pokazao brata.

OVAJ BRUTALNI FRAJER JE VOJAŽEV BRAT: Procurile privatne fotke, izgleda kao APOLON, a OVAJ detalj je šok!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mihailo Veruović, poznat kao Vojaž, nedavno je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama objavom fotografije sa svojim rođenim bratom Vasilijem. Iako javnost do sada nije imala prilike da upozna Vasilija, Vojaž je odlučio da pokaže svetu svog godinu dana starijeg brata. Fotografija je brzo postala predmet interesovanja kako fanova, tako i medija, s obzirom na retkost situacije da se brat poznate ličnosti ne eksponira u javnosti.

Ono što je posebno privuklo pažnju jeste činjenica da obojica braće neguju svoj fizički izgled, što se jasno vidi na slici na kojoj poziraju u liftu. Vojaž, inače veoma aktivan na društvenim mrežama, retko je govorio o svom bratu u javnosti, ali ova objava je definitivno izazvala znatiželju mnogih. Njihova zajednička ljubav prema treniranju i održavanju forme dodatno je ojačala vezu između braće Veruović.

Foto: Instagram.com

Brat Mihajla Veruovića Vojaža, Vasilije Veruović

 


Vojaž je poznat po svojoj angažovanosti na društvenim mrežama, gde redovno deli delove svog privatnog života sa svojim pratiocima. Međutim, ovo otkriće o rođenom bratu izazvalo je posebno interesovanje, jer je retkost da javnost ima priliku da vidi nepoznatog člana porodice javne ličnosti.

Ova objava jasno pokazuje da, uprkos popularnosti i medijskoj eksponiranosti, Vojaž čuva privatnost svoje porodice, ali istovremeno želi da pokaže podršku i ljubav prema svom bratu. Njihova zajednička fotografija u liftu postala je predmet mnogobrojnih komentara i reakcija, a fanovi su bili oduševljeni ovim retkim uvidom u privatni život poznate ličnosti.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vojaž

 


Ostaje da vidimo da li će se Vasilije Veruović pojavljivati češće u javnosti nakon ove objave i koliko će se Vojaž odlučiti da deli delove svog privatnog života sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. U svakom slučaju, ova objava definitivno je označila poseban trenutak u životu ove poznate braće.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading