PAVLE MENSUR UHVAĆEN U VRELOJ AKCIJI: Nakon raskida veridbe SMUVAO atraktivnu plavušu!

Autor:

Zabava

01.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac nije dugo samovao!

PAVLE MENSUR UHVAĆEN U VRELOJ AKCIJI: Nakon raskida veridbe SMUVAO atraktivnu plavušu!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Mladi dramski umetnik Pavle Mensur, sin poznatih glumaca Irfana Mensura i Srne Lango, nedavno je započeo vezu sa srpskom dizajnerkom Sandrom Mladenović, saznaje Informer. Nakon raskida veridbe sa voditeljkom Nastasijom Stošić, Pavle je pronašao ljubav u Sandri Mladenović, koja je rodom iz Niša.

Kako pomenutu medij prenosi njih dvoje su danas tokom dana viđeni u kafiću u Nišu kako razmenjuju strastvene poljupce i drže se za ruke. 

Republika

Foto: Instagram.com

Pavle Mensur i Nastasija Stošić

- Sandra i Pavle su danas poslepodne došli u popularni niški kafić. Držali su se za ruke i sve vreme razmenjivali nežnosti naočigled svih. Ona nije mogla da skine ruke s njega, delovala je baš zaljubljeno, a ni Pavle nije zaostajao. Da se među njima primećuje ogromna strast, govori i to što su poljupci usred bela dana počeli da budu sve agresivniji, a njegova ruka je u nekoliko navrata skliznula tamo gde ne treba - priča očevidac za Informer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sandra (@mladenovicsandraaa)

 

Sandra Mladenović je srpska influenserka i dizajnerka koji potiče iz Niša. Sa preko 50 hiljada pratilaca na Instagramu, Sandra je postala poznata javnosti kao drugarica Zorane Jovanović, poznatije kao Zorannah. 

- Godine 2019. u nesreći se desila moja sreća. To je bila godina za pad i za uspon. Nakon što sam pala prijemni ispit u drugom roku na Stomatološkom fakultetu, susrela sam se sa stanjima tuge, besa, beznađa. U toj agoniji, kako bih napravila balans i "ispeglala" gore navedena stanja, tražila sam način da izađem iz negativnosti i dokažem sebi da i te kako vredim - govorila je za medije Mladenovićeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sandra (@mladenovicsandraaa)

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading