OVO JE NAJBIZARNIJA SCENA: Desingerica na nastupu devojci GURAO MIKROFON U USTA, njena reakcija ostaviće vas bez teksta! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper nastavlja da niže skandale!

OVO JE NAJBIZARNIJA SCENA: Desingerica na nastupu devojci GURAO MIKROFON U USTA, njena reakcija ostaviće vas bez teksta! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@dragomirdespic_design

Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, izazvao je brojne reakcije javnosti svojim nedavnim nastupom, na kojem je izveo kontroverznu scenu sa devojkom. Ovaj incident samo je jedan u nizu provokativnih poteza koji su obeležili njegovu karijeru.

Desingerica je poznat po svojim provokativnim nastupima, na kojima često propagira agresivnost i koristi psovke. Međutim, poslednji nastup izazvao je posebno negativne reakcije, jer je reper držao devojku za glavu i simulirao sečenje njenog vrata, dok je mikrofon nasilno držao na njenim ustima. Ova scena izazvala je ogorčenje kod mnogih, što se odrazilo i na društvenim mrežama gde su korisnici izrazili svoje zgražavanje.

Nakon što je snimak nastupa postao viralan, korisnici društvenih mreža su se oglasili, izražavajući šok i zgražavanje. Mnogi su komentarisali da takvo ponašanje ne sme biti tolerisano, dok su drugi prosto bili zatečeni i u neverici da je ovakav događaj uopšte moguć.

Ovo nije prvi put da je Desingerica u centru pažnje zbog svojih kontroverznih postupaka. Ranije je snimljen kako udara fanove patikom po glavi i pljuje ih, a takođe je viđen i sa motorom testere na svojim nastupima. Njegovo ponašanje izazvalo je osude, ali i podstaklo raspravu o granicama umetničke slobode i odgovornosti prema publici.

Dok neki brane umetničku slobodu, drugi osuđuju takvo ponašanje kao nedopustivo. Ostaje da se vidi kako će se ova situacija odraziti na Desingericinu karijeru i da li će izazvati promene u pristupu ovakvim performansama u domaćoj muzičkoj sceni.

Republika

Foto: e-stock

Desingerica

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading