HOSPITALIZOVANA TEA TAIROVIĆ: Pevačica primljena hitno u bolnicu!

Autor:

Zabava

30.03.2024

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović je hospitalizovana pred večerašnji nastup!

HOSPITALIZOVANA TEA TAIROVIĆ: Pevačica primljena hitno u bolnicu!

Foto: TV Pink/printscreen,ST/N. MANDIĆ

Pevačica Tea Tairović doživela je nezgodu u svojoj kući danas, kada je pala na stepeništu i zadobila povredu ruke. I pored toga što je završila u Hitnoj pomoći, Tea je odlučila da ne otkaže večerašnji zakazani koncert, pokazujući tako svoju profesionalnost i posvećenost publici, piše Telegraf. 

Iako je povredila ruku, Tea Tairović nije želela da otkaže večerašnji koncert. Pevačica će se pojaviti na sceni sa longetom, što je gest koji jasno pokazuje koliko ceni svoju publiku i koliko joj je stalo da ih obraduje svojim nastupom.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Tea Tairović

 


Tea Tairović već godinama važi za "srpsku kraljicu bakšiša", što je samo jedan od pokazatelja koliko je omiljena među publikom. Njena energija i karizma na sceni su prepoznatljive, a mnogi je smatraju jednom od pevačica koja pravi najbolju atmosferu na nastupima.

Tea Tairović je primer profesionalnosti i predanosti, i večeras će sigurno publici prirediti veče za pamćenje, uprkos povredi koju je nedavno doživela.

Nakon što su 31. decembra beogradsku publiku na Trgu Republike zabavljale Sandra Afrika, Milica Todorović i Anđela Ignjatović Breskvica, sada je red došao na Teu Tairović i njenog kolegu Sašu Matića da oduševe prisutne.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Tea Tairović

 

- Imam tremu večeras ali jedva čekam. Toplo sam obučena ali čim se zagrejem skidam bundu. Duet sa Sanjom je spreman, pesmu smo izabrale samo treba da nađemo vreme da to i snimimo -rekla je Tea Tairović, pa dodala:

- Baka ima problem i da ode do prodavnice zbog mene. Kaže da je svi zaustavljaju jer znaju da sam njena unuka i sad mora uvek da se sređuje kad izlazi iz kuće, a mama i tata su odavno navikli na sve ovo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading