PEVAČICA OSTALA UNAKAŽENA NAKON UDESA: Popucala joj kompletna vilica, a ono što je usledilo tek će vas šokirati!

Autor:

Zabava

30.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica prvi put progovorila o saobraćajnoj nezgodi.

PEVAČICA OSTALA UNAKAŽENA NAKON UDESA: Popucala joj kompletna vilica, a ono što je usledilo tek će vas šokirati!

Foto: TV Pink/printscreen

Vera Matović

Popularna pevačica Vera Matović prvi put je opisala tešku saobraćajnu nesreću koju je doživela:

- Imala sam udes. Sve mi to tu stoji, sve sam to navukla - rekla je pevačica pokazujući na svoju donju vilicu.

- Donja vilica i sve to mi je puklo. Meso mi je bilo na zubima. Kada sam jezikom dohvatila da vidim da li imam zube videla sam da ih nema i samo sam rekla: O Bože, nemam zuba!

Ipak nedugo zatim se ispostavilo da su svi zubi ipak na broju:

- Kad je doktor došao samo je to uhvatio, taj sloj mesa i skinuo ga rukom. Srećnije me nije bilo kada sam shvatila da su još su ti zubi u mojoj glavi svi. Udarila sam bila u volan. Davno je to bilo. Ovo prvi put vama pričam - rekla je Vera Matović, kako prenosi Kurir.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Vera Matović

 

Inače, Vera Matović važi za jednu od najbogatijih pevačica na domaćoj estradnoj sceni zahvaljujući svojoj velelepnoj vili vrednoj nekoliko miliona evra, u kojoj živi sa suprugom.

Vera Matović je u jednoj emisiji otkrila detalje o svojim iskustvima. Ona je rekla da su je pet puta sahranjivali živu, što je zaista neverovatno. Govorila je da je pet puta oživela i da su je oživljavali dok je bila živa. Ovo je zaista neverovatna priča koja ostavlja bez daha.

Kada su je pitali kako se osećala u tim trenucima, Vera je ispričala da je bila razočarana u ljude koji su je sahranjivali. Ona je rekla da je to pet puta doživela i da je bila šokirana kada je shvatila da su je sahranjivali dok je bila živa. Ova situacija ju je veoma pogodila i ostavila dubok trag u njenom životu.

- Čovek iz Amerike zove neke moje kolege, Miroslava, Anu, Mišu Mijatovića. I sad, on je čuo da sam ja poginula. Znači, toliko se to razglasilo. I sad zvao on te kolege i u momentu, kada me je Miša Mijatović pozvao, ja nisam uzela telefon. Nije bio pored mene, nisam se ni javljala. Ja uzem kasnije telefon, pogledam, zvao Miša. Kaže sad su mi javili, zvali me iz Amerike da si poginula. Zvali i Merimu, ona plakala, jadna. Pa nije ona zaslužila, pa ona je dobra žena, pa gde je to nju da snađe? I onda moram da idem na TV negde da me vide da sam živa - otkrila je Vera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Soća

31.03.2024 12:37

Baba je udarena i u glavu. Samo joj to niko još nije rekao.