ISPLIVALI PRIVATNI MEJLOVI BAKE PRASETA: U dugovima do guše, munjevitom brzinom prodaje sve što ima! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuber prodao dva automobila, a jedan hitno morao da vrati!

ISPLIVALI PRIVATNI MEJLOVI BAKE PRASETA: U dugovima do guše, munjevitom brzinom prodaje sve što ima! (FOTO)

Foto: ATAImages, Pixabay

Jutjuber i influenser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno je šokirao javnost kada je otkrio da se suočava sa ogromnim dugovima zbog kockanja. Naime, Baka Prase je priznao da je izgubio neverovatnih 240.000 evra u proteklom periodu, te da je sada prinuđen da proda svoje luksuzne automobile kako bi rešio finansijske probleme.

Nakon što je na Instagramu podelio oglas za prodaju svojih automobila, Baka Prase je sada otkrio da je uspeo da proda dva od njih. Konkretno, reč je o luksuznim vozilima "Mercedes Benz AMG" i "Lamborgini". 

Republika

Foto: ATAImages, Pixabay

Baka Prase prodaje automobile zbog kockarskih dugova

- Hvala svima, lambo i mercedes su prodati, ostao je još samo "Braus". Javite se ako znate nekoga, molim vas - napisao je on.

- Za sve koji pitaju šta se dešava sa BMW-om. Zbog dugovanja i neplaćenih rata koje su se nagomilale, a sada nemam odakle da ih platim, morao sam da vratim BMW-a lizing kući - napisao je on.

Podsećamo, Baka Prase je otvoreno priznao da se suočava sa ozbiljnim finansijskim problemima zbog kockanja. 

- Mnogo sam para sj*bao i mnogo sam se zadužio, nemam odakle da stvorim lovu i ne mogu da se vratim dok ne rešim sve. Mnogo sam ispao glup, sve sam zas**o... Napravio sam mnogo veliko s*anje, ne znam šta da radim. Sve sam sje*ao. Je*ala me kocka - napisao je jutjuber.

Inače, i jedan od njegovih najboljih prijatelja, Stefan Delić u jednom podkastu na Tiktoku ispričao je zbog čega je Baka propao.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen, Shutterstock

Baka Prase bankrotirao zbog kocke?

- Istina je. Brate, pakao. Krenuo je baš da se za**bava što se toga tiče. Video si i sam da je pukao 160.000 evra i mnogi misle da je to za*ebancija, marketing... Ali ljudi, vidite i sami šta sve lik kupuje. Zavozao se i to je najveći problem kad te to zavoza, kad te zavoza ta lova, mora da ostaneš malo bistre glave. Što više imaš, to više želiš, vuče te... I onda sve više, i više i više i onda j**i ga, šta ćeš... - rekao je Delić u "panama podcastu".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading