BAKA PRASE PRODAJE SVE ŠTO IMA: U jeku kockarskog skandala osvanuo OGLAS, moli narod da KUPI NJEGOVE BESNE MAŠINE! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuber se u jeku skandala oglasio na društvenim mrežama!

BAKA PRASE PRODAJE SVE ŠTO IMA: U jeku kockarskog skandala osvanuo OGLAS, moli narod da KUPI NJEGOVE BESNE MAŠINE! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Kontroverzni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ne zna kako da se iščupa iz dugova. Naime, on je izgubio ogromnu svotu novca na kocki, a rano jutros se ponovo obratio svojim fanovima putem storija na društvenoj mreži Instagram, kako bi im saopštio da ne zna šta da radi.

Mnogo sam para sj*bao i mnogo sam se zadužio, nemam odakle da stvorim lovu i ne mogu da se vratim dok ne rešim sve. Mnogo sam ispao glup, sve sam zasr*o... - poručio je kratko jutjuber, a nakon toga se nije oglašavao.

On se sad ponovo oglasio putem svog profila na društvenoj mreži Instagram i sve šokirao novim potezom. Naime, on je objavio da je svoje dva skupocena automobila okačio na sajt za prodaju, a to nije sve, na oglasu se našao čak i auto koji je kupio svojoj devojci za rođendan, Anji Bla. 

- Hitno, cene su spuštene na maks - napisao je Baka Prase. 

Republika

Foto: instagram.com

Baka Prase prodaje svoje automobile

Inače, mnogi su primetili da na društvenim mrežama u celoj drami koja se dešava oko jutjubera nema njegove devojke,  Anje Bla, koja je inače jako aktivna, ali da danima ništa nije objavljivala.

U jeku skandala koji se dešava oko Bogdanovih navodnih dugova oglasila se Anja i otkrila da prolazi kroz težak period, zbog čega je odlučila da se povuče na neko vreme, ali da je sad spremna da ponovo sa publikom deli detalje svog života. 

Dobila sam dosta poruka što sam tako neaktivna danima, malo mi je težak period sada, pa sam se povukla na par dana, ali sad sam tu - napisala je Anja uz snimak koji je podelila putem storija na svom zvaničnom Instagram profilu. 

Republika

Foto: Instagram/Printscreen, shutterstock

Anja Bla ostavila Baku Praseta?

Anja je inače i Baku otpratila sa Instagrama, zbog čega svi misle da je njihovoj vezi došao kraj, pogotovo sad nakon što je okačio i njen auto da se prodaje, a nedavno ga je kupio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Kajzer Soze

20.03.2024 22:47

Vrati dugove, nemoj da si svinja.

Odgovori 14 2
Mda

21.03.2024 07:20

I bogati placu…

Mahir

24.03.2024 05:56

Sunce ti zarko treba li da ti skupimo to kesa da se ne brukas....